25 de març del 2019
El Cadet A assoleix una remuntada èpica contra l’EFB Calafell i és tercer en solitari (3-4)
L’Infantil i el Juvenil perden en un duel directe contra els Pallaresos i l’Escola Sant Pere i Sant Pau
Els dos equips van complir amb el que s’esperava d’un partit entre dos dels millors equips de la seva categoria i que aspiren a la segona posició del grup. Ambdós arribaven empatats a 40 punts i eren conscients que amb una victòria donarien un cop sobre la taula. El cop el va donar l’Altafulla després de protagonitzar una remuntada espectacular en l’últim minut.

Els calafellencs van començar amb molta força i en el minut 8 van aconseguir dos gols seguits de David Mira. Ángel Segura va respondre dos minuts després amb el 2 a 1. Més tard, en el 22’, Erik Navarro va fer el gol de la igualada.

Deu minuts després del descans, els del Baix Penedès van posar-se novament per davant amb la diana del seu màxim golejador, Anuar Kerzazi. Ángel Segura va tornar a empatar en el 52’ per mitjà d’una pena màxima. Quan només quedava un minut i l’empat semblava inevitable, Miquel Gutiérrez va fer el gol de la victòria amb el qual l’Altafulla segueix tercer amb tres punts d’avantatge respecte al seu contrincant.

El Juvenil va perdre el duel directe contra l’Escola Sant Pere i Sant Pau amb un incontestable 0 a 4 que el fa descendir a l’11a posició, a tres punts del conjunt tarragoní. David Chaves va avançar els visitants poc abans del descans. Iván Martínez, Adrián Martínez i Xavier Maseras.
Per la seva part, l’Infantil també va caure contra els Pallaresos i s’allunyà a deu punts de la 13a posició. Ayoub El Allaoui va neutralitzar el gol inicial del visitant Daniel Fernández, però Jordi Granados, amb una dobleta, va fer que els tres punts volessin del Joan Pijuan.