Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
26 de març del 2019
Els Atletes d’Altafulla afronten la segona cita de la Lliga Trail TGN Nord
La prova de 12 kilòmetres és una de les més ràpides del circuit pel desnivell de 300 metres del recorregut per on correran els participants
La tercera edició de la Lliga Trail TGN Nord fa la segona aturada de la competició aquest diumenge a les muntanyes de Prades després de la cursa inaugural que va acollir Bràfim. L’entitat altafullenca no faltarà a la cita, una cita que afronta amb l’objectiu de repetir els bons resultats assolits al municipi de l’Alt Camp.

Els Atletes arriben cinquens després de fer 1.887 punts en la primera prova. Per davant tenen els Run Speed Tarraco, quarts classificats amb 1.923 punts. El podi l’ocupen el CE Trail Tarraco amb 1.995 punts, els Corredorsdevalls.cat amb 1971 punts i l’AE Blancafort amb 1.954 punts.

El responsable de la secció Trail, Miquel Sánchez, destaca que la classificació en les primeres proves del circuit no és rellevant perquè “estem molt igualats i hi ha clubs que van puntuar que després desapareixen perquè no tenen continuïtat”.

La Trail Muntanyes Costa Daurada-Prades és una de les curses més emblemàtiques del circuit. De fet, ja era una cursa habitual en l’antiga competició anomenada “Naturetime”. A més del Parc Natural i els paisatges amb encant que hi ha a la zona, el recorregut de 12 kilòmetres és un dels més ràpids del circuit perquè té un desnivell de 300 metres.

La resta de dates de la 3a edició de la Lliga Trail TGN-Nord són: la Pobla de Montornès, el 7 d’abril; Bellvei, el 5 de maig; Roda de Barà, el 12 de maig; el Catllar, el 18 de maig; el Vendrell, el 16 de maig; l’Albiol, el 23 de juny; l’Arbolí, el 30 de juny; Creixell, el 21 de juliol; Colldejou, el 28 de juliol; la Filirun del Vendrell, el 24 d’agost; la Serra del Montsant, el 19 d’octubre; Altafulla, l’1 de novembre; Ulldemolins, el 17 de novembre; i la Riera, el 15 de desembre.
Miquel Sánchez, responsable secció Trail dels Atletes d'Altafulla
Miquel Sánchez, responsable seccio Trail dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla