27 de març del 2019
El Catllar encaixa una dura derrota davant l’Alcoletge i segueix en descens (5-7)
Els catllarencs tornaran a competir en quinze dies contra l’Agramunt després de posposar la visita al Lleida B pel dimecres 24 d’abril
L’equip del Baix Gaià tenia moltes esperances dipositades en el duel directe davant l’Alcoletge per seguir la seva escalada particular i sortir de les places de descens. Les dues victòries davant el Vila-rodona i el Maristes Montserrat Lleida l’havien situat en una magnífica posició per assolir l’objectiu davant un contrincant que sumava els mateixos punts (19) i que, malauradament, va portar el pes del partit durant els 40 minuts.

Excepte en els compassos inicials amb el primer gol de Juan Fernando San Isidro, els lleidetans van anar sempre per davant en el marcador. Xavier Rosell i Ramon Espachs van capgirar el marcador, però Albert Mateu va restaurar les taules quan quedaven tres minuts pel descans.

En el segon temps es va repetir la mateixa seqüència. En el minut 29, Rosell va fer el 2 a 3 i Daniel Serrano va contestar amb l’empat. Llavors, l’Alcoletge va donar un cop que seria decisiu amb la dobleta d’Espachs. La resposta de Daniel Serrano per posar-se a un gol de diferència va ser replicada per Rosell. Quan quedaven dos minuts, Albert Mateu va donar ales al Catllar, però Aaron Gil va enterrar les seves opcions amb el 5 a 7 definitiu.

La seva situació és la mateixa que quan va començar la jornada, ocupant la dotzena posició amb 19 punts, a tres de la promoció de descens que defensa l’ENFAF i a tres de la permanència que marquen l’Alforja, el Maristes Lleida i el mateix Alcoletge.

Ara, els catllarencs tenen una setmana de descans perquè la visita a la pista del Lamsauto Lleida B ha quedat posposada per al dimecres 24 d’abril (21.00 hores). Per tant, el següent compromís serà contra el Flowers Agramunt el pròxim dissabte 6 d’abril al Pavelló d’Altafulla.