28 de març del 2019
El CV Torredembarra s’acomiada del curs amb una derrota a la pista de la Fundació Aula Escola Europea (3-2)
L’equip de Christian Vives finalitza cinquè amb 38 punts; el CV Encamp i el CV Sant Martí jugaran la promoció per pujar a la Superliga 2
La temporada 2018-19 passarà a la història com una de les més importants en la biografia del Club Voleibol Torredembarra, una temporada on ha debutat a la Primera Divisió Masculina i ha aconseguit la permanència sense cap mena de patiment. L’objectiu de l’ascens s’ha escapat en el tram decisiu i això ha fet que l’equip es quedés amb un regust agredolç, fet que s’ha traslladat en l’últim partit de lliga contra la Fundació Aula Escola Europea.

L’entrenador, Christian Vives, reconeix que l’equip va sortir a la pista amb ganes de gaudir de l’últim partit i va donar l’alternativa als jugadors que menys minuts havien tingut aquesta campanya.

Els torrencs pretenien acomiadar-se amb una victòria però la necessitat imperiosa de guanyar del conjunt local per mantenir la categoria va ser decisiva. Tot i això van competir al màxim, remuntant el partit després de perdre el primer set 25 a 12. En el segon i el tercer van ser millors que el seu rival i van imposar-se 18 a 25 i 20 a 25, respectivament.

Conscients que els Vikings Vòlei Prat havien guanyat, els barcelonins van sortir amb molta força en el quart set i van empatar amb un marcador de 25 a 15. En el cinquè i últim set, el matx va ser molt igualat però el triomf va recaure sobre la Fundació Aula Escola Europea, que manté la categoria.

La derrota fa que el CEVOL Torredembarra finalitzi la temporada cinquè classificat amb 38 punts en 22 partits. El seu balanç és de catorze victòries i vuit derrotes, amb 1.954 punts a favor i 1.907 punts en contra.

El CV Encamp ha fet primer mentre que la segona plaça finalment ha estat pel CV Sant Martí, que s’ha imposat al CV San Roque Batán i el Natació Sabadell. Els andorrans i els de l’Alt Penedès es jugaran l’ascens a la Superliga 2 amb el CUV Alcorcón i el Grupo Laura Otero del Grup A i el Pizarra i el Playas Benidorm del Grup B.

El tècnic, Christian Vives, lamenta la derrota contra el Sabadell en el Pavelló Sant Jordi, un resultat que va marcar el rendiment de l’equip en les últimes jornades perquè era conscient que depenia del que fessin els seus rivals per disputar el play-off.

El CEVOL realitzarà alguns entrenaments, però dóna la temporada per finalitzada. Els jugadors descansaran per carregar les piles de cara al pròxim curs, on el club buscarà fer un pas més i aconseguir una plaça per jugar la promoció.