01 d'abril del 2019
Les abelles cauen al Joan Pijuan plantant cara al líder Tàrraco (0-4)
L’equip de Chus Martin i Marc Pérez mereix més i demostra que pot competir contra els millors equips de la categoria
L’equip femení del CE Altafulla ha sumat la tercera derrota seguida davant el FC Tàrraco, el líder destacat del grup i màxim aspirant al títol de lliga després de diverses temporades perseguint-lo sense èxit. Tot i això, i les diverses baixes, les abelles han competit notablement contra un rival que acostuma a golejar els equips de la zona mitjana i baixa de la taula.

Com és habitual, les groc-i-negre han encaixat un gol en els primers minuts. Aila Real, en el minut 4, ha realitzat un centre que ha acabat dirigint-se al fons de la xarxa. Tot el gol, s’han refet força bé i han contingut el poder ofensiu de les tarragonines.

El segon gol ha arribat en el 28’ en un servei de cantonada, on Alexia Mantas baixa la pilota dins de l’àrea i ha rematat la pilota sense oposició. I poc abans del descans, Andrea Lozano ha fet el tercer en una jugada gens clara dins de l’àrea.

L’Altafulla només s’ha aproximat a l’àrea rival per mitjà de les accions a pilota aturada, però en cap ha estat capaç de crear perill. En el segon temps sí que ha inquietat la porteria del Tàrraco en aquest tipus de jugades. Fins i tot, les abelles han reclamat un gol “fantasma” que el col·legiat no ha vist.

Elsa Gutiérrez ha mantingut l’equip dins del partit amb diverses aturades de mèrit, fins que Nidia López ha sentenciat amb el 0 a 4 definitiu en el 74’.
L’equip de Marc Pérez i Chus Martin segueix desè amb 13 punts i la setmana vinent torna a jugar contra un candidat al títol com l’Icomar.