01 d'abril del 2019
El Catllar es queda a mitges davant un combatiu Torreforta (2-2)
L’empat del Tortosa contra la Pobla de Mafumet B permet l’equip del Baix Gaià mantenir els cinc punts d’avantatge respecte a l’equip del Baix Ebre
L’equip d’Àlex González ha ensopegat a casa per segona vegada consecutiva davant un rival que l’ha exigit més del que es podia esperar per la posició classificatòria d’ambdós equips, tot i que el tècnic ja havia advertit que la necessitat del seu rival era una arma de doble fil. Dit i fet. Els catllarencs han hagut d’igualar un 0 a 2 en contra i s’han quedat amb la mel als llavis per haver desaprofitat la superioritat numèrica gairebé en tota la segona part.

Els del barri de Ponent s’han avançat al primer quart d’hora de joc amb un penal transformat per José Luis Duque. Passada la mitja hora, Yeray Sánchez ha emmudit el Municipal del Catllar amb el segon dels torrefortins.

Els del Baix Gaià han reaccionat a temps per marxar al descans amb un marcador més curt gràcies al setzè gol de Gerard Infante en el 40’. I quan només s’havien jugat dos minuts de la segona part, Jordi Prades ha transformat un penal que ha establert l’empat a dos. L’acció ha suposat l’expulsió per doble amonestació del torrefortí, José Luis Duque.

Tot i la superioritat numèrica en la segona part, els d’Àlex González han estat incapaços de convertir les seves ocasions i culminar la remuntada. El tècnic explica les dificultats que presenten aquesta mena de partits, on el rival surt amb més atenció i ambició perquè s’està jugant la permanència a la categoria.

Afortunadament, l’empat del Catllar no té cap incidència en la classificació perquè el Tortosa també ha empatat contra el filial de la Pobla de Mafumet (0-0=. Per tant, acaba la jornada amb 59 punts i cinc de renda respecte al conjunt de la capital del Baix Ebre. Per contra, l’Ampolla ha caigut a casa contra el Riduoms (1-5) i es despenja de la lluita amb deu punts menys que l’equip catllarenc.