02 d'abril del 2019
Els Atletes d’Altafulla reben el premi a l’equip amb més corredors a la Cursa Trail Muntanyes Costa Daurada
Els altafullencs afronten aquest diumenge la tercera prova de la Lliga Trail TGN Nord a la Pobla de Montornès
La temporada passada va ser una de les imatges més repetides, i enguany ja s’ha produït la primera. Els Atletes d’Altafulla van rebre el premi a l’equip que va portar més corredors, un total de nou, a la Cursa Trail Muntanyes Costa Daurada-Prades, la segona prova puntuable de la tercera edició de la Lliga Trail TGN-Nord.

El responsable de la secció Trail, Miquel Sánchez, fa una valoració molt positiva de la participació i explica que tot és gràcies al creixement que continua mantenint l’entitat amb l’arribada dels nous socis. A expenses de conèixer els resultats oficials, els Atletes d’Altafulla s’haurien col·locat primers en la classificació per equips.

L’atleta millor classificat va tornar a ser Marc Llebaria, que va fer cinquè amb un temps de 52 minuts i 28 segons. La primera fèmina va ser Núria Pagés, que va ser 41a i segona de la categoria veterana amb un temps d’1 hora, 8 minuts i 53 centèsimes. Per darrere seu van arribar Sara Garcia, 72a i quarta Màster; Arantxa Abillar, 73a i setena veterana; Asun Canas, 96a i onzena veterana; i Toñi López, 97a i dotzena veterana.

Pel que fa als altres corredors masculins, Francesc López va fer 39è i sisè Màster; Jesús Archidona, 43è i segon Màster Plus; i Jordi Sedó, 74è i 21è veterà.

Sense pràcticament temps per descansar, els Atletes d’Altafulla afronten aquest diumenge la tercera prova de la Lliga Trail TGN Nord a la Pobla de Montornès. La cursa és d’11 kilòmetres i és la primera de les sis que acollirà el Baix Gaià de la mà de Roda de Barà (12 de maig), el Catllar (18 de maig), Creixell (21 de juliol), Altafulla (1 de novembre) i la Riera (15 de desembre).

Miquel Sánchez reconeix que, tot i que encara queden cinc dies per a la prova, els Atletes d’Altafulla tenen preparat un bon equip de corredors per “gaudir d’una nova cursa de muntanya” en un indret tan proper a Altafulla com és la Pobla de Montornès.

La resta de dates de la 3a edició de la Lliga Trail TGN-Nord són: Bellvei, el 5 de maig; el Vendrell, el 16 de maig; l’Albiol, el 23 de juny; l’Arbolí, el 30 de juny; Colldejou, el 28 de juliol; la Filirun del Vendrell, el 24 d’agost; la Serra del Montsant, el 19 d’octubre; i Ulldemolins, el 17 de novembre.