02 d'abril del 2019
Anna Ortiz cau en les semifinals de la primera prova al circuit TTK Warriors Tour 2019 a Madrid
El següent repte és la tercera prova del circuit Rafa Nadal Tour que tindrà lloc del 15 al 20 d’abril a Valldoreix
La tenista altafullenca ha començat la competició amb una gran actuació en la primera prova que va acollir l’UCJC Sports Club de Vilafranca del Castillo (Madrid) del 15 al 31 de març. Anna Ortiz va entrar directament en els vuitens de final perquè partia com la segona cap de sèrie.

La jugadora del Club Tennis Tarragona va debutar contra Maria Paz Alberto, a la qual va derrotar per un doble 6 a 1. En els quarts de final es va enfrontar a Cristina Mateos, superant-la amb un còmode 6 a 2 i 6 a 0.

Malauradament, en les semifinals es va topar amb María García, la cap de sèrie número quatre i la posterior campiona del torneig. Ortiz va perdre els dos sets per 6 a 1 i 6 a 3 i va quedar eliminada. Després, García superaria Luna Di Noto en la gran final amb un doble 6 a 3.

Tot i caure en les semifinals, l’altafullenca està molt contenta pel resultat obtingut, perquè la competició era d’un gran nivell i comptava amb algunes de les millors tenistes de la categoria Infantil a escala nacional.

La segona prova del circuit TTK Warriors Tour 2019 ha començat aquest dilluns a Sevilla, però Ortiz no hi participa perquè es prepara per a la fase final de la tercera prova del Rafa Nadal Tour que tindrà lloc del 15 al 20 d’abril a Valldoreix (Barcelona).

L’altafullenca va sumar 40 punts en la primera prova disputada a Barcelona, mentre que es va absentar en la segona que va tenir lloc a Sevilla. Per això, parteix des de l’onzena posició del rànquing del circuit amb l’objectiu d’assolir un bon resultat que l’ajudi a escalar posicions.