02 d'abril del 2019
El Nàstic firma una actuació desastrosa contra el Zaragoza i certifica el descens virtual a Segona B
L’altafullenc Alberto Benito segueix lesionat i va gaudir de la victòria del seu equip des de la grada de La Romareda
El Nàstic ha certificat el descens virtual a la Segona Divisió B després de caure per un incontestable 3 a 0 a La Romareda davant un Real Zaragoza més valent i que ha tret profit de les debilitats d’un rival excessivament conservador en els primers 45 minuts en els quals s’ha decidit el partit.

El partit ha començat de la pitjor manera possible amb el gol matiner de Verdasca a la sortida d’un córner en el minut 3. Si la fortalesa de l’equip en un escenari com La Romareda havia de ser no encaixar, ho ha fet en el pitjor moment possible. Tot seguit, Imanol García ha tingut una ocasió clara per empatar, però el seu remat ha estat molt fluix i fàcil per Cristian Álvarez.

Qui ha tornat a colpejar ha estat l’equip aragonès amb un remat llunyà de Pep Biel, que ha tocat el pal esquerre de Bernabé Barragán. El malson no ha tingut fi. Després que Luis Suárez enviés una pilota al pal i rematés dues vegades més sense èxit, Julián Delmás ha encarrilat la victòria local quan faltaven cinc minuts pel descans.

En la segona part, el Nàstic ha millorat amb l’entrada de José Kanté i Berat Sadik i ha gaudit de diverses ocasions per entrar de nou en el partit. Ni Luis Suárez ni Fali ni el mateix Kanté han estat encertats per superar Cristian Álvarez i el partit ha finalitzat amb el 3 a 0.

L’entrenador, Enrique Martín, ha reconegut que l’equip ha de competir amb més intensitat i que només val pensar en el Numancia. La situació és molt complicada i per intentar revertir-la cal ser més agressius i més contundents en defensa i en atac, ha sentenciat.

La derrota deixa l’equip d’Enrique Martín cuer de LaLiga123 i a nou punts de la permanència que marca el Lugo després de l’empat a Alcorcón. El pròxim compromís, diumenge que ve contra el Numancia al Nou Estadi.