08 d'abril del 2019
L’Altafulla remunta i guanya a San Salvador (1-2)
L’equip de Raúl Tudela i el Segur s’escapen en la lluita per la cinquena posició abans del duel clau contra el Llorenç de Jordi Castro
A la tercera ha estat la vençuda. El CE Altafulla per fi s’ha retrobat amb la victòria fora de casa amb una actuació molt treballada al camp del San Salvador, on ha hagut de remuntar el gol inicial dels locals per endur-se els tres punts al Joan Pijuan.

Com és habitual, l’entrenador Raúl Tudela s’ha emportat jugadors de la pedrera per completar la banqueta. En aquesta ocasió, ha aprofitat que el Juvenil havia ajornat el seu duel contra la Riera i s’ha emportat al barri del nord de Tarragona a Ángel Lendines i Iván Prados. Aquest últim, però, ha estat l’únic que ha debutat amb el primer equip després de substituir Guillermo Montserrat en el minut 80.

Pel que fa al partit, els locals s’han avançat en el minut 5 amb un gol d’Alejandro Raya, que se situa com el màxim golejador de l’equip amb quatre dianes juntament amb Alberto Blazquez i Miguel Ángel Moreno.

La rèplica de l’Altafulla ha arribat en el minut 27 a la sortida d’un córner executat per Marc Vidal. Al porter local, Santos Junior Quintero, se li ha escapat la pilota entre les mans i això ha permès a Vicente Sánchez rematar a plaer en el segon pal. Els jugadors locals reclamaven que la pilota havia entrat per un forat del lateral de la xarxa, però el col·legiat ha vist perfectament com entrava per sobre de la línia de porteria.

La igualtat en el marcador s’ha vist reflectida sobre la gespa i no ha estat fins a la recta final quan l’Altafulla ha decantat la balança a favor seu. L’àrbitre del partit, Marc Molina, ha assenyalat un penal que Manuel Cobacho, que tornava després de la lesió, ha transformat en l’1 a 2 definitiu.

El 13è gol de la temporada de l’exdavanter de l’EF Sant Pere i Sant Pau permet l’equip groc-i-negre mantenir la cinquena posició amb 47 punts, dos més que el Segur de Calafell. Els blau-i-negre han derrotat l’Arboç per 4 gols a 2, fet que situa l’Altafulla a 9 punts de la quarta posició.

El partit del pròxim dissabte contra el Llorenç de Jordi Castro serà clau per saber si la cinquena posició té més candidats. Lderrota del conjunt quadribarrat contra el Montblanc (1-2) i la del Sant Jaume davant l’Atlètic Valls (6-2) fa que l’Altafulla tingui un avantatge de quatre i sis punts, respectivament.