08 d'abril del 2019
Jornada gairebé rodona a Tercera Catalana amb tres victòries i un empat
El Roda segueix encapçalant el grup amb cinc punts d’avantatge respecte al Montblanc i el Torredembarra fa un pas de gegant que deixa la permanència pràcticament lligada
El triomf del CE Altafulla a San Salvador només ha estat una de les notícies positives que ha deixat la jornada al Baix Gaià. I és que a Tercera Catalana també hem viscut les victòries de l’Atlètic Roda de Barà i el Torredembarra. L’únic que no ha aconseguit els tres punts ha estat La Riera, que davant l’Alcover ha perdut la possibilitat de completar un cap de setmana rodó pels representants del territori.

L’equip d’Iñaki Pérez, que ha jugat dissabte a la tarda com a excepció, ha allargat la dinàmica sense guanyar amb un estèril empat que el deixa a nou punts de la cinquena posició. Rubén González ha inaugurat el marcador en el minut 25, però els de l’Alt Camp han assolit l’empat en el 54’ per mitjà de Jordi Feliu.

Per la seva part, el Roda de Barà ha guanyat al camp del Constantí per 1 gol a 4. Els de Dani Sereno han remuntat el gol inicial de Ricard Guillemat al fil del descans amb una gran actuació en els segons 45 minuts.

Els gols pràcticament seguits de Marc Ruiz i Miguel Ángel Contreras en el 57’ i 59’, respectivament, han capgirat el marcador. L’1 a 2 ha fet que el tècnic local, Antonio Sesplugues, hagi donat entrada a Oriol Gilisbars. Aquesta vegada, però, la presència del davanter no li ha servit per combatre el potencial del seu rival.

El Roda ha fet el tercer per mitjà de Mohamed Bouacha en el 76’, i quatre minuts després ha vist com el local Juan Pedro Valencia era expulsat amb vermella directa. En el temps afegit, David Somé ha tancat la golejada amb el quart gol. El Roda manté els cinc punts d’avantatge respecte al Montblanc.

Quant al Torredembarra, l’equip de Sergio Andrés s’ha refet de la derrota contra el Llorenç amb un triomf importantíssim al camp de la Joventut Bisbalenca. Els torrencs s’han desfet d’un rival directe després de capgirar el gol inicial de Bilal Bakkali en el 52’ amb una dobleta de Gerard Marsal en el 67’ i 69’.

El triomf té més valor perquè han jugat amb deu jugadors tota la segona part després de l’expulsió per doble amonestació de Fabián Ariel. Tot seguit, el porter suplent Adrián també ha estat expulsat per protestar. Ja en el 87’, Eric Aranda ha seguit el mateix camí després de veure la segona targeta groga.

El Torredembarra acaba la jornada 10è amb 32 punts i mira les places de descens amb 9 punts d’avantatge que l’han d’ajudar a viure un final de temporada molt més còmode del que s’esperava dos mesos enrere.