09 d'abril del 2019
Marc Llebaria, 5è classificat en la Cursa Trail de la Pobla de Montornès
Les pròximes cites seran la Cursa Trail Bellvei el diumenge 5 maig i la Cursa Trail Roda de Barà el 12 de maig
Els Atletes d’Altafulla van participar el passat diumenge en la Cursa Trail de la Pobla de Montornès, la tercera prova puntuable de la 3a edició de la Lliga Trail TGN Nord i la primera que acull enguany el Baix Gaià. Marc Llebaria va tornar a ser el corredor millor classificat de l’entitat assolint la cinquena posició amb un temps de 47 minuts i 49 segons.

En aquesta ocasió, la participació dels Atletes va ser més baixa que la de la cursa anterior a Prades amb només cinc corredors. Tot i això, el responsable de la secció Trail, Miquel Sánchez, ha explicat que “va ser la cursa de l’eficàcia o de màxim rendiment amb pocs recursos”. I és que en la classificació per equips només puntuen els dos millors resultats de la modalitat masculina i femenina. En aquest sentit, els altafullencs van ser dels pocs clubs que van puntuar al màxim, ha sentenciat.

Núria Pagès va fer 61a amb un temps d’1 hora, 2 minuts i 51 centèsimes i va ser la sisena atleta femenina a creuar la línia de meta. Jesús Archidona la va seguir de ben a prop, acabant 67è amb una marca d’1 hora, 3 minuts i 52 centèsimes.

Per la seva part, Irene Sánchez i Gabriel Muñoz van fer 82è i 88è, respectivament. La primera va firmar un registre d’1 hora, 7 minuts i 34 centèsimes i el segon un temps d’1 hora, 8 segons i 37 centèsimes.

En els pròxims dies es sumaran els resultats de la Cursa Trail de la Pobla de Montornès a la classificació general per equips, que de moment lideren els Atletes d’Altafulla amb 3.886 punts per davant del CE Trail Tarraco i el CE Alliberadrelanina, segon i tercer amb 2.898 i 2.855 punts, respectivament. Els Atletes del Baix Gaià els segueixen amb 2.834 punts.

La pròxima cita serà la Cursa Trail Bellvei, que tindrà lloc el diumenge 5 de maig. Les següents proves seran Roda de Barà, el 12 de maig; el Catllar, el 18 de maig; el Vendrell, el 16 de maig; l’Albiol, el 23 de juny; l’Arbolí, el 30 de juny; Creixell, el 21 de juliol; Colldejou, el 28 de juliol; la Filirun del Vendrell, el 24 d’agost; la Serra del Montsant, el 19 d’octubre; Altafulla, l’1 de novembre; Ulldemolins, el 17 de novembre; i la Riera, el 15 de desembre.