Esports
Foto: CFS Pobla de Montornès
10 d'abril del 2019
Guanyar per confiar en el miracle, l’objectiu de la Pobla de Montornès a la pista del Priorat Nord
Els poblencs necessiten guanyar i esperar una ensopegada del Mora Nova i la Penya Lligallos per mantenir viu el somni de l’ascens
El Pavelló Municipal de Cornudella del Montsant serà aquest dissabte, a les 6 de la tarda, l’escenari del partit que pot decidir el destí del CFS La Pobla de Montornès. L’equip de Miguel Reyes es juga l’oportunitat de mantenir les seves aspiracions a la tercera posició que dóna dret a jugar la promoció d’ascens en les tres últimes jornades. La fita és complicada, tot sigui dit, però en aquest esport tot pot passar per molt difícil que sembli.

Els poblencs, cinquens classificats amb 10 punts, es troben a vuit unitats de la quarta posició a nou de la tercera que defensen el Mora Nova i la Penya Lligallos. Ambdós equips tenen compromisos assequibles contra el Vinyols i el Vila-rodona B, i un triomf els permetria deixar fora de la lluita als del Baix Gaià.

Pel que fa a l’equip local, només ha aconseguit dues victòries en la fase final i està situat en la penúltima posició. En l’aspecte golejador compta amb tres jugadors que registren 8 dianes: Boris Monlleo, Oriol Espasa i Arnau Vall.

Cal recordar que en el partit de la primera volta, el Priorat Nord va assaltar el Pavelló de la Pobla de Montornès amb un resultat de 6 gols a 8. Ara que la situació ha canviat per ambdós equips, els del Baix Gaià intentaran tornar el cop i emportar-se els tres punts cap a casa.
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla