Esports
Foto: Laura Galvan
11 d'abril del 2019
Laura Galvan aconsegueix la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Powerlifting
La torrenca afrontava la segona competició des de que va iniciar-se en aquest esport fa menys d’un any després de la medalla d’or en el Campionat Regional de Catalunya
La torrenca Laura Galvan va aconseguir una nova fita en la seva curta però exitosa trajectòria esportiva després de penjar-se la medalla de bronze de la categoria -57kg en el Campionat d’Espanya de Powerlifting que va tenir lloc a Constantí el passat cap de setmana. Un resultat totalment inesperat i que encara està gaudint, com ha reconegut en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports.

L’actuació de Galvan va ser tan bona que es va quedar a un pas d’assolir la medalla de plata, perquè va empatar a 332,5 punts amb la segona classificada, Laura Rey. Els 50 grams de menys que va registrar la seva companya de club, abans de l’inici de la competició, van decantar la balança a favor seu.

Cal recordar que la torrenca fa menys d’un any que competeix en aquest esport, la qual cosa fa que els resultats obtinguts fins ara tinguin molt de mèrit. I és que al tercer lloc en la competició nacional cal afegir la medalla d’or que va aconseguir fa dos mesos en el Campionat Regional de Catalunya.

Ara, Laura Galvan té sis mesos per seguir entrenant i preparar la Copa d’Espanya que tindrà lloc a l’octubre o el novembre. La data final encara està per determinar, però el que està clar és que la torrenca aspira al màxim en aquesta competició que li pot obrir les portes d’un europeu.
Laura Galvan
Laura Galvan
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla