Esports
Foto: CE Rítmica Torredembarra
11 d'abril del 2019
El Club Esportiu Rítmica Torredembarra obté bons resultats al campionat Nacional Base de gimnàstica Rítmica
La Isabel González i la Jana Oulad aconsegueixen la millor nota de les gimnastas catalanes en les categories Infantil 2006 i 2007
El Club Esportiu Rítmica Torredembarra torna del Campionat d’Espanya Base Individual que va tenir lloc a Guadalajara amb Isabel González i Jana Oulad havent assolit la millor classificació de les gimnastes catalanes. Les dues es van desplaçar juntament amb Nahia Adall, que debutava en un campionat nacional.

Isabel González va aconseguir la 18a posició d'un total de 155 gimnastes d'arreu d'Espanya en la categoria Infantil 2006. Amb aquest resultat va convertir-se en la gimnasta catalana millor classificada de la seva categoria.

D’altra banda, en la categoria Infantil 2007, Jana Oulad, també va proclamar-se la millor catalana després d’aconseguir l’11a posició en la classificació general. Nahia Adell, també participant de la categoria Infantil 2007, era la primera vegada que competia en una cita estatal i va fer 89a d'un total de 146 gimnastes.

Després de la cita més important de la temporada, les gimnastes del CE Rítmica Torredembarra es preparen per afrontar l'última competició en individual abans de preparar-se per la temporada de conjunts. La final de Copa Catalana se celebrarà el pròxim 27 d'abril al Pavelló Municipal de Vilablareix (Girona).
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla