Esports
Foto: Karting Altafulla
11 d'abril del 2019
Alejandro Ávila busca la segona victòria en el GP2 del VII Campionat Amateur aquest diumenge
La prova també serà puntuable pel Karting World Grup, una competició que es realitza en diferents circuits del territori espanyol
El Kàrting Altafulla realitza aquest diumenge 14 d’abril la segona cursa puntuable del VII Campionat Amateur. Alejandro Àvila va ser el guanyador de la prova inaugural imposant-se a Marc Egea i Iván Penalva, i ara cerca la segona victòria per ratificar la seva candidatura a revalidar el títol aconseguit en el 2018.

Egea i Penalva, juntament amb altres pilots de reconeguda experiència en el circuit com Jordi Estrada, Xavi Tuset o Marc Escoda, també intentar pujar al primer esgraó del podi per demostrar que aspiren a fer coses importants aquest 2019. Raúl Rey i Toni Cantón esperen acabar la jornada liderant la categoria Rookie i +85kg, respectivament.

Jordi Estrada, responsable del Kàrting Altafulla, ha explicat als micròfons de Baix Gaià Esports que aquesta prova tindrà més participació que la primera perquè ja compten amb una trentena d’inscrits. Per tant, els pilots s’hauran de dividir en tres grups seguint els criteris de la classificació

La segona prova de la competició té una novetat important. I és que enguany també es disputa un nou campionat en diversos circuits del territori espanyol. El Karting World Group celebra a Altafulla la tercera prova del campionat. Els pilots que participin en la segona cursa del Campionat Amateur tindran l’oportunitat de puntuar i optar als premis d’aquesta competició sense cap cost extra, com explica Jordi Estrada.

Com és habitual, la jornada començarà a dos quarts de 10 del matí amb el control de pes dels pilots, i seguirà amb els entraments lliures i la classificació. Tot seguits es durà a terme la cursa a 25 voltes, amb comissaris i director de cursa, senyalització amb banderes i l’entrega de trofeus per a totes les categories.
Jordi Estrada, responsable del Kàrting Altafulla
Jordi Estrada, responsable del Kàrting Altafulla
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla