Esports
Foto: Altafulla Ràdio
15 d'abril del 2019
Altafulla vibra amb la Copa Catalana de Trial
Eloi Palau s’ha imposat en la categoria Elit per davant del veterà Benito Ros i Domènec Lladó
Els més de 150 pilots que han participat aquest diumenge en la segona prova de la Copa Catalana de Trial han fet vibrar Altafulla amb els seus salts i peripècies impossibles en les cinc zones que l’organització, a càrrec del Bike Park Costa Daurada Torredembarra, ha dissenyat en un marc incomparable com la zona verda del Castell i el Parc del Comunidor.

La prova, que s’ha celebrat al municipi per tercera vegada, ha estat marcada per tres eixos que l’ha convertit en un èxit rotund: la gran xifra de participants, l’alt nivell que han demostrat sobre la bici i la bona afluència de públic.

Jaume Sánchez, regidor d’Esport i Activitat Física a l’Ajuntament d’Altafulla, ha destacat als micròfons d’aquesta casa que la Copa Catalana de Trial “és una prova que estem consolidant al municipi i on hi ha molta qualitat”. En el vessant menys esportiu, l’edil celebra que “les famílies dels corredors els agrada venir a Altafulla perquè també fan turisme”.

El president del Bike Park Costa Daurada, Àngel Batlle, també ha destacat l’èxit de la jornada des del punt de vista de l’organització. En aquest sentit, reconeix que el fet que la prova s’estigui consolidant al municipi fa que hi hagi més públic que s’apropa per animar i gaudir els pilots.

El campió de la categoria Elit, que aplega els pilots amb més nivell de Catalunya i també d’alguns punts d’Espanya, ha estat Eloi Palau (10 punts). El nou líder de la general ha fet una gran actuació, cometent només una penalització en la segona volta a les cinc zones habilitades. Per darrere d’ell han acabat Benito Ros (13 punts) i Domènec Lladó (24 punts).

Pel que fa a l’actuació dels pilots, Àngel Batlle destaca que el nivell de la màxima categoria ha pujat molt i això els obliga a posar-los les coses més difícils. Tot i això, reconeix la seva habilitat per superar tots els obstacles que els prepara l’organització en les zones naturals i artificials.

En les altres categories, Alan Rovira s’ha imposat en la categoria R1; Jordi Tulleuda en R2; Alba Riera en R3; i Albert López en la categoria Màster.

La jornada també ha acollit les proves Kid’s Cup i Open Cup en les quals han participat els més petits per demostrar que el Trial és un esport de present, però sobretot de futur.

En la categoria Aleví ha guanyat Pau Ribera; en la Principant, Pep Llopart; en Benjamí, Ferran Pérez; en Pre-Benjamí; Eric Manrique; en Open Blau, Àlex Sazatornil; en Open Blanc, Axel Méndez; i en Open Lliure, Nil Parramon.

La Copa Catalana celebrarà les dues últimes proves el 9 de juny a Sant Antonio de Vilamajor i el 15 de setembre a Matadepera.
Jaume Sànchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Àngel Batlle, responsable de l'organització
Àngel Batlle, responsable de l'organització
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla