15 d'abril del 2019
Golejada incontestable del Roda de Barà davant el Banyeres (8-0)
El Torredembarra cau davant l’Atlètic Valls i torna a estar a sis punts de la penúltima plaça mentre que la Riera suma un empat estèril davant el Calafell
L’Atlètic Roda de Barà va complir els pronòstics i va golejar el cuer del grup, el CF Banyeres, en un partit que es va resoldre en el tram final de la primera part. Els banyerencs van resistir les escomeses locals fins que Ibrahim Boulahya va derrocar la muralla en el 33’.

A partir d’aquí, l’equip de Dani Sereno va trobar més facilitats va arribar al descans amb un avantatge de 3 a 0 amb els gols de Javier Fañanas i Marc Ruiz. El duel va quedar sentenciat en el minut 60 després dels gols de Boulahya, David Somè i Fañanas. En la recta final, Miguel Ángel Contreras i Mohamed Ali van tancar la golejada.

El Roda manté els cinc punts d’avantatge respecte al Montblanc, que no va fallar davant la Joventut Bisbalenca (3-1) i segueix sent el gran rival pel títol. L’Atlètic Valls tampoc va cedir en guanyar 0 a 2 al camp del Torredembarra.

Pol Dalmau en el 6’ i Isaac Romera en el 55’ van fer que els tres punts viatgessin cap a la capital de l’Alt Penedès. El Torredembarra va tornar a fer un bon partit, seguint la línia de les últimes jornades, però no va ser suficient per superar el potencial i la necessitat del seu oponent.

Els torrencs perden una posició per culpa de la victòria de l’Alcover i acaben la jornada onzens amb 32 punts. El triomf del Salauris davant el Constantí fa que l’equip torni a veure’s a sis punts de la penúltima posició abans de visitar la UE Segur.

Per la seva part, la Riera segueix sense guanyar en empatar al camp del Calafell. Marc Arauz posava per davant l’equip d’Iñaki Pérez en el 25’. Després del descans, però, els locals van capgirar la situació amb una dobleta d’Hicham Benamar entre el 66’ i el 70’.

Cinc minuts després, Carlos Martínez tornava a igualar el marcador amb el 2 a 2 que seria definitiu i que no serveix a cap dels dos equips. Els del Baix Gaià, que encadenen tres empats, segueixen novens amb 39 punts.