17 d'abril del 2019
El Catllar deixa escapar la victòria a la pista del Mediterrani en els últims minuts (2-2)
En la següent jornada torna a jugar a domicili a la pista d’un Futsal Valls que ja ho té tot fet aquesta temporada
El CFS El Catllar Atlètic i el CFS Mediterrani van cloure el passat dilluns la jornada 21 del Grup 3 de la Divisió d’Honor. Marcats per la necessitat de sumar els tres punts, els del Baix Gaià van realitzar un bon partit i van estar a punt d’aconseguir l’objectiu, que finalment es va escapar en els últims minuts amb la reacció dels locals.

Les coses van començar francament bé per l’equip catllarenc. Pau Morales encetava el marcador en el minut 8, i nou minuts després, Miquel Pradell feia el 0 a 2 amb el qual s’arribaria al descans.

Els jugadors de Lluis Jové eren conscients que el partit no estava ni molt menys sentenciat i que a banda de cercar el tercer gol, també havien de ser sòlids en defensa per mantenir el seu avantatge.

La muralla del Catllar va resistir fins al minut 33, quan Albert Chafer va batre Óscar Jiménez. El gran problema va ser que el conjunt de Cambrils va fer l’empat tot seguit amb el gol de Francisco Javier Medina. En dos minuts s’havia esfumat la victòria que semblava tan a prop i els del Baix Gaià van haver de conformar-se amb un punt.

L’empat serveix per no ocupar l’última posició, perquè una derrota l’hagués fet empatar a 19 punts amb un Hospitalet de l’Infant que li té el golaverage guanyat. Mirant cap a la permanència, la diferència amb la posició de descens compensat que ocupa l’ENFAF és de tres punts, mentre que l’Alcoletge marca la continuïtat en la categoria en cinc punts.

En la següent jornada, el Catllar tornarà a jugar fora de casa. En aquesta ocasió visitarà la pista del Futsal Valls, que és setè classificat i ja ho té tot fet aquesta temporada. El duel es jugarà el pròxim dissabte 27 d’abril a les 6 de la tarda al Pavelló Municipal Xavier Tondo.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats