17 d'abril del 2019
La Pobla de Montornès continuarà una temporada més a Segona Catalana
Els poblencs intentaran acabar el curs de la millor manera possible contra la Sénia, el Vila-rodona B i l’Ascó
L’ascens a la Primera Divisió Catalana continuarà sent el repte del CFS La Pobla de Montornès la pròxima temporada 2019-20. L’entitat tenia l’objectiu de fer-ho realitat aquest curs, però el segon tram de la temporada en la fase final contra els millors equips del territori tarragonès ha estat molt més dur del que s’esperava. La derrota a la pista del Priorat Nord i sobretot la victòria del Mora Nova, han ratificat l’evidència.

Els poblencs van caure per la via ràpida a Cornudella del Montsant, encaixant un 3 a 0 quan només s’havien disputat cinc minuts de joc. Boris Monlleo, amb una dobleta, i Oriol Espasa van ser els autors dels tres gols.

En la segona part, l’equip de Miguel Reyes va intentar reaccionar amb el seu primer i únic gol del partit amb l’autoria de Jonathan Fernández en el 23’. Un minut després, però, el Priorat Nord va tornar a colpejar amb el segon gol d’Oriol Espasa.

Boris Monlleo en el 28’ i Pau Gomis en el 39’ van tancar la golejada que ratificava la continuïtat a la categoria de la Pobla de Montornès, que acaba la jornada sisena amb 10 punts. El FS Vinyals va guanyar sorprenentment a la PB Lligallos i li va treure la cinquena plaça.

La Pobla cercarà en els últims tres partits acabar de la millor manera possible una temporada que s’ha anat complicant per les lesions i sancions que ha arrossegat, i per la sortida d’alguns futbolistes. La Sénia, el Vila-rodona B i l’Ascó seran els seus rivals en el final del campionat.