29 d'abril del 2019
L’Altafulla suma la desena derrota de la temporada davant la Joventut Bisbalenca (3-2)
Els altafullencs mantenen tres punts d’avantatge respecte al Segur en la lluita per la cinquena posició amb la col·laboració del Torredembarra
Una vegada més, el CE Altafulla no ha pogut amb la necessitat de guanyar que tenia el seu rival de torn. En aquest cas ha estat la Joventut Bisbalenca, que es troba immersa en una batalla ferotge per evitar els possibles descensos compensats que amenacen la categoria cada temporada. La manca de motivació i les diverses baixes han conduït l’equip groc-i-negre a la desena derrota de la temporada, el pitjor registre en aquest apartat del primer al setè classificat.

Les coses van començar força bé per l’espectador neutral. El tarragoní, Enric López estrenava el marcador en el minut 9, i el local Ricardo Ruiz feia l’empat 120 segons després. Els del Baix Penedès capgirarien la situació abans d’arribar al minut 20 gràcies al gol d’Otger Guasch.

Raúl Tudela va introduir un triple canvi en el temps de descans amb l’entrada de Pol Inglès, Eliseo Souto i Adrià Asenció. Passada l’hora de partit va fer debutar el juvenil Joan Noguès. Malauradament, els canvis no van servir perquè l’equip fes un pas endavant.

Tot el contrari, la Bisbal va ampliar la diferència amb el gol de Kevin Rodríguez en el 70’. Àlex Cañas, en el 82’, posaria emoció als últims minuts amb el segon gol dels altafullencs. El resultat, però, va ser inamovible i la derrota inevitable.

Afortunadament, l’Altafulla ha comptat aquesta jornada amb un cop de mà del Torredembarra amb el seu empat a Segur de Calafell. Per tant, manté tres punts d’avantatge respecte al conjunt calafellenc, al qual visita en quinze dies.

El pròxim dissabte (16.30h) rebrà a un Atlètic Valls que pràcticament ha dit adéu a la promoció d’ascens després de caure contra el Montblanc per 2 gols a 4, un resultat que deixa l’equip de l’Alt Camp a set punts dels de la Conca de Barberà.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats