29 d'abril del 2019
Jordi Prades ajusticia la Sénia i dona una nova victòria al Catllar des del punt de penal
Els del Baix Gaià fan un pas més per jugar la promoció a Primera Catalana i la següent jornada contra la Pobla de Mafumet B pot ser clau
Dir que el Catllar ha guanyat amb la “sort del campió” seria una falta de respecte al flamant campió del Grup 6 de Segona Catalana, la UE Valls. No obstant això, no es pot obviar que l’equip del Baix Gaià està tocat per una vareta màgica perquè és capaç de sumar els tres punts en qualsevol circumstància, com ha estat el cas d’aquest diumenge al camp de la Sénia.

Per parlar de la temporada que està fent el Catllar podem utilitzar aquella frase que diu que “la sort no es té, sinó que es busca”. L’equip ha fet tots els mèrits possibles per estar on està i dependre de si mateix per jugar la promoció d’ascens a Primera Catalana. L’entrenador, Àlex González, parla “de la insistència de l’equip” per resoldre partits com el d’aquest cap de setmana.

El tècnic també destaca la segona part que han fet els seus jugadors, la qual cosa els ha permès tenir ocasions i finalment forçar la pena màxima que ha conduït l’equip a una nova victòria.

El gol de penal de Jordi Prades quan només faltaven set minuts pel final apropa encara més el play-off, mantenint els vuit punts d’avantatge respecte a un Tortosa que tampoc ha fallat contra l’Ampolla (6-2) quan queden dotze en joc.

El següent cap de setmana pot ser gairebé definitiu. Si el Catllar derrota a la Pobla de Mafumet B, que té pràcticament assegurada la continuïtat en la categoria, la promoció d’ascens serà virtual. Això, però, s’ho haurà de guanyar el pròxim diumenge a les 12 del migdia al seu fortí.