06 de maig del 2019
Noureddine El Bouziani guia el Juvenil en la golejada al Montblanc (7-1)
L’Infantil de Primera cau 3 a 0 contra el Tecnifutbol Tarragona mentre que el Cadet A ajorna el seu compromís contra el FC Tàrraco
El Juvenil del CE Altafulla ha golejat aquest diumenge el Montblanc en el partit corresponent a la 26a jornada de lliga i fa un salt important en la classificació, passant del 14è al 10è lloc amb 27 punts. Noureddine El Bouziani ha estat el jugador més destacat amb tres gols que li permeten arribar als 19 en tota la temporada.

L’atacant altafullenc ha obert la llauna en el minut 21, moment en el qual han començat a caure les primeres pedres de la muralla visitant. Jorge Carmona ha fet el segon abans del descans, mentre que El Bouziani s’ha encarregat d’enderrocar el mur amb dos gols en el 46’ i 51’.

Més tard, en el 62’, Sergio Piers ha fet el cinquè, mentre que el Montblanc ha aconseguit el gol de l’honor des del punt de penal en el 67’. En el darrer tram del partit, els cadets Ismael El Hamdouni i Jawar El Mahdari han tancat la golejada amb el sisè i setè gol, respectivament.

Joan Nogués, jugador del Juvenil, ha reconegut que tot i el resultat final, el xoc davant el conjunt montblanquí ha estat una victòria molt lluitada i que l’objectiu fins al final del curs és quedar el més amunt possible.

Per la seva part, l’Infantil de Primera Divisió ha caigut en la seva visita al Tecnifutbol Tarragona. Dos gols de Marc Mateo i David Garcia, entre el final de la primera part i l’inici de la segona, han encarrilat el duel. Marc Tardiu ha sentenciat l’equip de Dani García en el 49’.