13 de maig del 2019
L’Altafulla evita la derrota contra el Segur en el temps afegit i suma un punt transcendental (3-3)
Si el Comitè de Competició dona al Segur els tres punts del partit contra el Montblanc, l’equip de Raúl Tudela estarà obligat a guanyar els dos últims partits per acabar cinquè
El CE Altafulla ha salvat un punt importantíssim en el temps afegit en el partit decisiu per a la cinquena posició davant la UE Segur. Els altafullencs han deixat escapar un 0 a 2 en la segona part, però s’han refet dels tres gols i de les absències per esgarrapar un empat que els permet dependre d’ells mateixos per assolir la cinquena posició.

L’equip de Raúl Tudela s’ha desplaçat al municipi del Baix Penedès amb només dotze jugadors de camp i un porter suplent, Carlos Vázquez, que finalment s’ha vestit de groc-i-negre. Tot i això, les coses han començat molt bé pels seus interessos. Pol Inglès ha obert el marcador en el minut 15 i Àlex Cañas ha fet el segon a la mitja hora de joc.

Quan només quedaven quatre minuts per arribar al descans, Pio Hernán, ha marcat el 2 a 1. L’exjugador del Banyeres ha fet el 2 a 2 vuit minuts després de començar la segona part. L’empat i l’escassetat de recursos a la banqueta han debilitat les opcions de l’Altafulla, que ja havia gastat un canvi en el minut 40 amb l’entrada d’Adrià Asencio per substituir Jairo Alexander “Mini”.

Tudela ha fet el segon i últim canvi en el 57’, retirant del terreny de joc Pol Inglès en detriment de Carlos Vázquez. Quatre minuts després, el Segur ha culminat la remuntada amb la diana de Sebastian Camilo Aristarian.

Els groc-i-negre han resistit els últims 20 minuts i han trobat la recompensa en el temps afegit amb un gol de Gerard Colomé en una jugada a pilota aturada. El primer gol de la temporada del central de Torredembarra pot ser un gol clau per assolir la cinquena posició en el Grup 3 de Tercera Catalana.

La Federació Catalana de Futbol donarà a conèixer aquesta setmana la decisió del Comitè de Competició sobre la reclamació del Segur de Calafell pel sisè canvi que va realitzar el Montblanc en el partit de la 31a jornada. Si li dona la raó, aconseguirà tres punts amb els quals igualarà els 51 de l’Altafulla. Si succeeix el contrari, l’equip de Raúl Tudela només hauria de guanyar un partit dels dos que queden perquè té el golavarage guanyat.

El següent compromís contra el Morell serà l’últim de la temporada a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. El conjunt morellenc ha guanyat el Montblanc (3-2) aquest cap de setmana i no posarà les coses gens fàcils a l’Altafulla. El partit es disputarà el pròxim dissabte a dos quarts de 5 de la tarda.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats