13 de maig del 2019
El Juvenil s’imposa al Nàstic i es consolida a l’equador de la classificació (0-3)
El Cadet A guanya al camp del Cunit per 2 a 4 i es manté per davant d’EFB Calafell i la Floresta
L’equip dirigit per Mohamed Amhadar ha fet un pas de gegant per instal·lar-se definitivament en la zona mitjana de la classificació després de vèncer al camp d’un rival directe com el Nàstic de Tarragona quan només queden tres jornades per arribar al final de lliga.

El duel ha estat molt disputat, tal com s’esperava. De fet, els altafullencs han marcat el primer gol en l’últim minut de la primera part per mitjà d’un penal transformat per Àlex Blanco. Els altres dos gols han arribat en la recta final. Noureddine El Bouziani ha fet el segon en el 84’ i Ivan Prados ha tancat la victòria en el temps afegit.

L’Altafulla es manté desè amb 30 punts, un per sobre de l’Escola Sant Pere i Sant Pau i cinc per sobre del Constantí. La diferència amb el Nàstic és més gran, concretament de sis punts.
Per la seva part, el Cadet ha fet un nou pas per assolir la segona posició del grup després de vèncer 2 a 4 al camp del Cunit. Ismael El Hamdouni ha estat el jugador més determinant en la primera part marcant els dos gols amb els quals s’ha arribat al descans.

A la represa, el conjunt local ha escurçat la diferència amb el gol de Sergio Valdivia, però Àngel Segura i Sergi Barceló han posat terra de per mig en el 60’ i 72’, respectivament. Iker Laguna ha anotat el segon dels del Baix Penedès quan faltaven tres minuts pel final, temps insuficient per discutir-li la victòria a un Altafulla que aquest dijous rep el FC Tàrraco per disputar el partit corresponent a la 26a jornada.

Quant a l’Infantil de Primera, ha perdut 4 a 1 al camp d’un Nàstic que ha decidit el partit en els primers deu minuts amb dos gols. En el 17’ ha marcat el tercer, mentre que el quart ha arribat a l’inici del segon temps. David Arevalo ha estat l’autor del gol de l’honor en el 65’. L’equip de Dani García segueix avant penúltim amb 15 punts.