15 de maig del 2019
L’Atlètic Valls dona un cop de realitat a l’Altafulla en l’inici de la Copa Tarragona (6-1)
Els errors en defensa i la falta de concentració deixa sense efecte el bon treball de l’equip a l’inici de la primera i la segona part
L’equip femení del CE Altafulla ha caigut golejat aquest dimarts en la seva visita a l’Atlètic Valls en el partit corresponent a la primera jornada de la Copa Tarragona. Les abelles, que arribaven il·lusionades després d’acabar la lliga amb una gran victòria, han rebut un cop de realitat que ha de servir d’advertència de cara als següents compromisos.

El Valls ha estat millor en el global del partit, però l’Altafulla ha firmat un bon començament en la primera i la segona part. De fet, tot i que les millors ocasions les ha tingut el conjunt local, ha aguantat el 0 a 0 fins al minut 31. Llavors Cristina Sánchez ha fet el primer, i tot seguit ha marcat el segon. Dos gols en dos minuts que han compromès les seves opcions.

Després del descans, el Valls ha creat diverses oportunitats de gol fins que Marina Capero ha fet el tercer amb un xut des de fora de l’àrea. Llavors, les del Baix Gaià han reaccionat i han entrat de nou en el partit gràcies a un bon posicionament defensiu i, sobretot, al gol de Champi.

El 3 a 1 les ha servit per creure en la remuntada, una opció que ha desaparegut després d’encaixar dos gols seguits de Marina Capero. En ambdós casos, un error en l’origen de la jugada, amb un error de marcatge i un mal control, han posat la catifa vermella perquè les locals sentenciessin el partit. Cristina Arroyo ha tancat la golejada quan faltaven deu minuts.

L’equip de Chus Martin i Marc Pérez acaba la primera jornada de la Copa Tarragona en la penúltima posició per davant de la Selva del Camp. L’Atlètic Valls i l’Atlètic Bellvei són primer i segon, respectivament, amb tres punts. En la pròxima jornada, l’Altafulla descansa i no tornarà a jugar fins al diumenge 26 davant el representant del Baix Penedès.