Esports
Foto: Altafulla Ràdio
15 de maig del 2019
El Torredembarra sucumbeix davant la necessitat d’un Molins virtualment salvat (2-4)
Els torrencs afronten l’últim desplaçament de la temporada a la pista de l’Amposta amb l’objectiu de guanyar i sortir del fanalet vermell
Tot i que el més lògic seria que els jugadors del CFS Torredembarra tinguessin ganes que s’acabés la temporada després de confirmar el descens a Divisió d’Honor, el cert és que estan gaudint al màxim cada partit perquè ja no tenen cap mena de pressió, com ha assegurat Jeroni Rañé als micròfons de Baix Gaià Esports.

Això, però, a vegades no és suficient per guanyar els partits, i menys davant un rival com el Molins 99 que s’està jugant la vida i que amb la victòria al Sant Jordi té la permanència virtual a la butxaca.

El xoc va començar amb un gol en pròpia porteria de Jeroni Rañé en el minut 5 i l’empat d’Abel Casanovas des del punt de penal en el minut 9. Tot seguit, el visitant Albert Victori va fer el segon, també de penal, mentre que Víctor del Olmo va fer l’1 a 3 amb el qual s’arribava al descans.

El marcador mantindria aquest resultat fins als últims minuts. Del Olmo va fer el quart del Molins i Javier López va marcar el segon i últim gol dels del Baix Gaià.

El Torredembarra segueix cuer amb 15 punts i té a l’Amposta a tres unitats de diferència. Precisament, l’equip de la capital del Montsià és el seu següent i penúltim rival de la temporada. L’objectiu de l’equip és assaltar la seva pista i superar-lo en la classificació, tot i que Jeroni Rañé que hi ha moltes baixes i que dos juvenils completaran la convocatòria.

El partit es disputa aquest dissabte a les 5 de la tarda al Pavelló Municipal d’Amposta.
Jeroni Rañé, jugador
Jeroni Rañé, jugador
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla