Esports
Foto: UE Segur
16 de maig del 2019
La FCF sanciona el Montblanc i el Segur empata a punts amb l’Altafulla
La decisió del Comitè de Competició fa que la lluita per la promoció d’ascens i la cinquena posició agafi molta emoció quan només queden dues jornades de lliga
La Federació Catalana de Futbol ha comunicat aquest dimecres a la tarda la decisió de sancionar el CF Montblanc per haver realitzat un sisè canvi en el partit corresponent a la 31a jornada davant la UE Segur. Per tant, el Comitè de Competició atorga la victòria al conjunt calafellenc per 0 a 3 i resta a l’equip de la Conca de Barberà els tres punts que havia guanyat al terreny de joc.

Tot això provoca que la lluita per la promoció d’ascens a Segona Catalana i la cinquena posició agafin molta emoció quan només queden dues jornades de lliga. Ara, el Segur i l’Altafulla empaten a 51 punts, tot i que els groc-i-negre té el golaverage a favor i per això manté la cinquena posició.

L’equip de Raúl Tudela està obligat a igualar o superar els punts que obtingui el seu contrincant davant l’Alcover i el Calafell, dos equips que s’estan jugant la continuïtat en la categoria. Els rivals de l’Altafulla són el Morell i l’Arboç, que pot arribar a l’última jornada amb opcions de jugar la promoció d’ascens.

I és que la sanció imposada per la FCF, fa que el Montblanc es quedi amb 70 punts, un més que l’Atlètic Valls i quatre més que l’Arboç. Curiosament, els montblanquins reben l’equip del Baix Penedès aquest dissabte i el resultat del partit serà clau en la lluita per l’ascens de categoria. L’Atlètic Valls jugarà a Calafell i de ben segur que tindrà un ull posat a la Conca de Barberà.

En l’última jornada, els aspirants s’ho jugaran tot a una carta amb partits molt difícils. L’Atlètic Valls rebrà el flamant campió i equip de Segona Catalana, el Roda de Barà. El Montblanc visitarà el Sant Jaume, mentre que l’Arboç, que només tindrà opcions si guanya en la penúltima jornada, jugarà a casa davant l’Altafulla.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla