16 de maig del 2019
Anna Ortiz i Alexandra Torralba guanyen el III Gran Slam del Circuit de Pàdel de Menors
L’altafullenca i la palista d’Hostalric aconsegueixen el bitllet per disputar el Tyc Premium 3 que tindrà lloc del 21 al 23 de juny a Càceres
L’altafullenca Anna Ortiz i Alexandra Torralba van guanyar el III Gran Slam del Circuit de Pàdel de Menors que va tenir lloc el passat cap de setmana al Maresme Pàdel Club de Barcelona. D’aquesta manera, encadenen dues victòries seguides després del triomf a Màlaga, i el subcampionat a Salamanca.

Com és habitual, Ortiz i la palista d’Hostalric van debutar en els quarts de final, sense necessitat de jugar la fase prèvia. En la primera eliminatòria van guanyar a Noa Morago i Lucia Cabello per 6-1 i 6-2, mentre que en les semifinals van vèncer a l’altra parella catalana formada per Ana Domínguez i Alba Gallardo per un resultat de 6-2 i 6-4.

En la gran final van jugar contra Martina Navarro i Andrea Ustero, a les quals van derrotar en dos sets per 6-4 i 6-0. Per tant, van anar per la via ràpida, a diferència del que va succeir a Màlaga davant les madrilenyes Claudia Jensen i María Aguilar.

Amb aquesta victòria, Anna Ortiz i Alexandra Torralba aconsegueixen el bitllet per disputar el Tyc Premium 3 que tindrà lloc del 21 al 23 de juny a Càceres. Abans, concretament el 9 de juny, tindran l’oportunitat d’aconseguir la tripleta en el Circuit Català de Pàdel en el II Super Gran Slam que acollirà el Club Tennis Tarragona.

Pel que fa a la classificació general, Anna Ortiz ocupa la tercera posició amb 5.196 punts i Alexandra Torralba la quarta amb 4.671 punts. Les dues tenen per davant a Marina Vilariño i Andrea Ustero, primera i segona, respectivament, amb 7.121 i 6.574 punts.

L’altafullenca està competint actualment en el Campionat de Catalunya de Tenis Infantil. Aquest dissabte juga els setzens de final, i el seu objectiu és arribar als quarts de final per aconseguir la classificació al Campionat d’Espanya.