Esports
Foto: Lizards Torredembarra
16 de maig del 2019
Els Lizards de Torredembarra segueixen preparant la Iberian Bowl amb un partit amistós contra els Mamuts de Garrossa
L’equip segueix incorporant alguns jugadors nous mentre prepara la cita a Madrid i el debut a la Lliga Catalana que tindrà lloc més endavant
Els Lizards de Torredembarra segueixen la seva preparació de cara a la Iberian Bowl que disputaran el mes de juny a Madrid. En aquesta ocasió jugaran un partit amistós contra els Mamuts Garrossa de Sant Vicenç dels Horts, que tindrà lloc aquest diumenge, a les 12 del migdia, al Camp de Futbol Municipal de Torredembarra.

El partit contra l’equip del Baix Llobregat arriba dues setmanes després que els llangardaixos grocs disputessin el torneig a Vinaròs juntament amb els dos equips amfitrions i els mateixos Mamuts. El seu objectiu aquestes setmanes és preparar-se per arribar en les millors condicions possibles al torneig a Madrid, però també pel debut a la Lliga Catalana de Flag Football que tindrà lloc més endavant.

L’equip segueix entrenant dos dies a la setmana sobre la gespa de l’estadi torrenc i en els últims temps ha incorporat alguns jugadors que s’estan estrenant en aquests amistosos de preparació. Els últims ho faran aquest diumenge en el partit contra els Mamuts Garrossa.
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès