Esports
Foto: CB Baix Gaià
17 de maig del 2019
El CB Baix Gaià finalitza la segona fase amb tres equips buscant l’accés a la Final Four
L’Infantil Torre Clima Slu, el Cadet Auto Casasús i el Pinturas Clarà s’ho juguen tot a una carta contra l’AB Salle Tarragona
El CB Baix Gaià afronta un dels caps de setmana més importants de la temporada. La segona fase arriba al seu final per als equips que encara es troben en aquestes instàncies de la competició, i alguns d’ells es juguen l’accés a la Final Four de la seva categoria. El destí ha decidit que siguin tres equips de la modalitat masculina, que comparteixen el mateix rival, l’AB Salle TGN, aquest dissabte a la pista del conjunt tarragoní.

El primer a entrar en escena, a dos quarts de 10 del matí, és l’Infantil Torre Clima Slu, que és cinquè i s’enfronta al quart classificat. Ambdós equips tenen 20 punts i el que guanyi jugarà la fase final. Tot seguit, a les 11, el Cadet Auto Casasús defensa la tercera plaça contra el cinquè classificat, del qual li separen dos punts.

El darrer compromís és el del Cadet Pinturas Clarà, que està empatat a 23 punts amb el seu rival i que a partir de dos quarts d’1 del migdia posa en joc la quarta plaça. Teresa Mellinas, presidenta del Torredembarra Bàsquet i corresponsable del projecte CB Baix Gaià, reconeix que serà una jornada complicada i que espera que els jugadors rebin el suport més gran possible.

Pel que fa als altres equips, el Mini Masculí juga aquest divendres (17.40 hores) contra el Bàsquet Sagra Cor i l’Infantil Bar Sport rep dissabte (12.30 hores) el Bàsquet l’Arboç. Quant al Junior, aquest dijous ha perdut contra el CB Vila-seca per 77 a 66 i queda relegat a la segona plaça abans de l’última jornada.

En la modalitat femenina, la jornada comença aquest dissabte, a dos quarts de 9 de matí amb el duel entre el CB Amposta i el Pre-Infantil B, que defensa el lideratge. A les 11, el Cadet B rep el Reus Deportiu en un xoc interesantíssim entre el segon i el tercer classificat. Tot seguit, a dos quarts d’1 del migdia, el Cadet A també juga contra l’equip reusenc.

En la jornada dominical, l’Infantil i el Pre-Infantil A reben la Salle Ploms Reus. El primer ho fa a tres quarts de 10 per recuperar el lideratge del grup, i el segon a un quart de 12. L’equip sub25 clourà la jornada contra el CB Sant Pere i Sant Pau a tres quarts d’1 del migdia.
Teresea Mellinas, presidenta BC Torredembarra
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat