Esports
Foto: Altafulla Ràdio
17 de maig del 2019
El Torredembarra cerca la permanència matemàtica contra el Sant Jaume
Els torrencs podrien estar salvats abans de l’inici del partit si la Riera guanya al Salauris; el Roda de Barà rep la Joventut Bisbalenca en un duel intranscendent
Amb el destí dels altres equips del territori ja decidits, el Torredembarra cerca aquest diumenge (16.30 hores) segellar la seva continuïtat a Tercera Catalana amb una victòria contra la JE Sant Jaume. L’equip del Baix Penedès és sisè amb 48 punts i pretén acabar la temporada de la millor manera possible, sense renunciar a la cinquena plaça.

Per la seva part, els torrencs sortiran al terreny de joc saben quin resultat necessiten per aconseguir l’objectiu. El Salauris visita a la Riera el mateix diumenge, a les 12 del migdia, en un duel que també compromet el Calafell i el Constantí.

Diguem que l’equip d’Iñaki Pérez té la clau de la tranquil·litat per aquests tres equips, sobretot per a un Torredembarra que podria iniciar el seu partit amb la salvació a la butxaca. El problema, però, és que el conjunt rierenc travessa per una ratxa molt negativa, que va arribar al seu punt àlgid amb la derrota de la setmana passada contra el Banyeres. Caldrà veure quina és la seva resposta després de tocar fons.

Pel que fa al Roda de Barà, dissabte (18.30 hores) juga el primer partit com a campió i nou equip de Segona Catalana davant la Joventut Bisbalenca, desè classificat amb 36 punts. Els de la Bisbal del Penedès estan salvats després de completar un últim mes de competició espectacular amb tres victòries seguides i esperen celebrar-ho amb una bona actuació al Baix Gaià.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla