Esports
Foto: Altafulla Ràdio
17 de maig del 2019
El Torredembarra cerca la permanència matemàtica contra el Sant Jaume
Els torrencs podrien estar salvats abans de l’inici del partit si la Riera guanya al Salauris; el Roda de Barà rep la Joventut Bisbalenca en un duel intranscendent
Amb el destí dels altres equips del territori ja decidits, el Torredembarra cerca aquest diumenge (16.30 hores) segellar la seva continuïtat a Tercera Catalana amb una victòria contra la JE Sant Jaume. L’equip del Baix Penedès és sisè amb 48 punts i pretén acabar la temporada de la millor manera possible, sense renunciar a la cinquena plaça.

Per la seva part, els torrencs sortiran al terreny de joc saben quin resultat necessiten per aconseguir l’objectiu. El Salauris visita a la Riera el mateix diumenge, a les 12 del migdia, en un duel que també compromet el Calafell i el Constantí.

Diguem que l’equip d’Iñaki Pérez té la clau de la tranquil·litat per aquests tres equips, sobretot per a un Torredembarra que podria iniciar el seu partit amb la salvació a la butxaca. El problema, però, és que el conjunt rierenc travessa per una ratxa molt negativa, que va arribar al seu punt àlgid amb la derrota de la setmana passada contra el Banyeres. Caldrà veure quina és la seva resposta després de tocar fons.

Pel que fa al Roda de Barà, dissabte (18.30 hores) juga el primer partit com a campió i nou equip de Segona Catalana davant la Joventut Bisbalenca, desè classificat amb 36 punts. Els de la Bisbal del Penedès estan salvats després de completar un últim mes de competició espectacular amb tres victòries seguides i esperen celebrar-ho amb una bona actuació al Baix Gaià.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla