20 de maig del 2019
Empat vibrant entre el Juvenil i la Cultural Bonavista (4-4)
El Cadet assegura la segona posició després de golejar el Base l’Arboç per 4 gols a 1; l’Infantil suma un punt contra el Sant Pere i Sant Pau (1-1)
L’equip Juvenil del CE Altafulla ha sumat un punt de prestigi davant la Cultural Bonavista, quart classificat i primer de la llista de la resta d’equips que han quedat al marge de la lluita entre el Salou, el Vila-seca i Els Pallaresos.

Tot i l’empat, els altafullencs s’han quedat amb un regust agredolç pel fet de desaprofitar un avantatge de 4 a 2. Noureddine El Bouziani ha encetat el marcador ben aviat, en el minut 11. L’empat dels tarragonins ha arribat en el 36’, però la reacció dels locals ha estat ràpida i eficaç amb els gols de Jorge Carmona i el mateix Bouziani.

El visitant Hamza Kayouri ha tornat a escurçar la diferència en l’electrònic en el 51’. Dotze minuts després, Sergi Barceló ha fet el quart de l’Altafulla, que semblava encarrilar el partit. Malauradament, els de Ponent han insistit fins que han marcat el tercer per mitjà de Kevin Vallès en el 83’, i en el temps afegit, Didac Salvador Fajardo ha transformat un penal per fer el 4 a 4 definitiu.

Aquest resultat, juntament amb el triomf del Sant Pere i Sant Pau davant el Roda de Barà (1-0), fa que l’equip de Mohamed Amhadar cedeixi la desena posició i acabi la jornada en l’onzena amb 31 punts, a un del conjunt tarragoní. L’entrenador del Juvenil lamenta el penal que ha assenyalat l’àrbitre en el temps de descompte, i destaca el gran partit dels seus jugadors.

Per la seva part, el Cadet ha golejat el Base l’Arboç i ha certificat la segona posició. Els altafullencs tenen 58 punts, un més que la Floresta després de l’empat davant l’Icomar (2-2), però aquesta setmana sumaran tres més de forma gratuïta per la incompareixença del FC Tàrraco el passat dijous. Per tant, la diferència serà de quatre punts, quan al conjunt de Ponent només li queden tres per disputar perquè el pròxim cap de setmana descansa.

Pel que fa al partit, els jugadors de José Maria Pinto, però, han hagut de remuntar el gol inicial de Joel Huguet en el 22’. Ho han fet d’una forma ràpida i eficaç, amb tres gols entre el 31’ i el 35, dos d’Ismael El Hamdouni i un d’Erik Navarro. En el segon temps, Àngel Segura ha tancat la golejada amb el quart i últim gol del partit.

Quant a l’Infantil de Primera Divisió, ha aconseguit un empat davant el Sant Pere i Sant Pau. Ayoub El Allaoui ha empatat en el minut 54 el gol inicial del tarragoní Iker Escuer, i l’equip de Dani García ha tallat una ratxa de cinc derrotes seguides per acabar la jornada amb 16 punts.