20 de maig del 2019
Pol Prats i Pol Valentín fan mèrits per seguir al Nàstic en la derrota contra el Córdoba (4-3)
Els dos joves futbolistes fan mèrits per formar part del projecte de Xavi Bartolo i Serg Parés la propera temporada
Després de confirmar el descens de categoria, el Nàstic segueix demostrant que és capaç del millor i del pitjor, sent aquest últim l’adjectiu que podem aplicar al global de la temporada. Si en l’anterior jornada havia superat a un Mallorca de pla-off, aquesta vegada ha perdut contra el Córdoba, l’altre equip que jugarà a Segona B la temporada vinent, per 4 gols a 3.

Les dues úniques notícies positives que ha deixat el duel al Nuevo Arcángel han estat l’actuació de Pol Valentín i el debut de Pol Prats. Tot i que només el segon ha tingut transcendència en el marcador, fent que l’equip acabés a un gol després d’arribar ambdós han fet mèrits per continuar la temporada vinent sota les ordres de Xavi Bartolo.

Pol Prats ha sortit en el minut 29 de la primera part substituint Mohamed Djetei, tot just després del 3 a 0 dels locals. En menys de deu minuts, entre el 20’ i el 27’, Isaac Becerra havia encaixat el gol de lliure directe de Javi Lara i dos remats inapel·lables d’Andrés Martín i Alejandro Alfaro.

La imatge que han deixat els grana era la d’un equip desfet i sense cap mena d’ambició, ni tan sols per defensar l’escut que han arrossegat per tots els camps de Segona Divisió tota la temporada. El guió ha estat igual en la segona part, la qual cosa ha permès Andrés Martín marcar el quart gol del Córdoba.

No ha estat fins al minut 63 quan les coses han començat a canviar amb el gol d’Ikechukwu Uche.
A poc a poc, l’entrada de Miguel Palanca i Luis Suárez ha fet bé a l’equip, que també ha aprofitat la feblesa psicològica del seu oponent en els últims minuts. En el 88’, Abraham Minero ha enviat una passada en profunditat a Pol Prats, que ha definit amb molta sang freda per fer el segon.

Dos minuts després, Prats tornaria a ser protagonista amb una gran jugada per la banda dreta, que ha acabat amb un centre a l’àrea i el remat a boca de canó de Luis Suárez. Els grana no han tingut temps per a fer l’empat, però com a mínim amb maquillat un altra actuació lamentable fora de casa.

El següent compromís contra l’Elche el pròxim diumenge a les 4 de la tarda al Nou Estadi, i Enrique Martín ja ha anunciat que donarà l’alternativa a alguns jugadors de la Pobla de Mafumet i del Juvenil com Sergio Montero, Joel Marin i Sergi Cardona.