22 de maig del 2019
El Cadet de la Pobla de Montornès diu adéu a la Copa Catalunya de la pitjor manera possible (3-17)
L’equip d’Ivan Torrent ha protagonitzat una de les millors temporades de la història de l’entitat del Baix Gaià
Punt final a la històrica temporada de l’equip Cadet del CFS La Pobla de Montornès. Després d’acabar la lliga a Divisió d’Honor amb una meritòria vuitena posició, diumenge va ser el torn de disputar la semifinal de la Copa Catalunya contra el Barça Lassa. Els blaugrana, campions de lliga, van guanyar pe 3 a 17 en un partit marcat per les expulsions de l’equip poblenc en l’últim tram del partit.

Els del Baix Gaià només van contenir el Barça els primers deu minuts. El visitant Arnau Pineda va encetar el marcador en el 4’, però Joel Giralt va fer l’empat en el 7’. Dos minuts després, Adrián Tapias va marcar l’1 a 2, i a partir d’aquí va començar la pluja de gols del conjunt barceloní per arribar al descans amb un 1 a 8.

A l’inici del segon temps, el Barça va marcar tres gols més abans que Joel Giralt marquès el segon de la Pobla en el 25’. Roger Panadès va contestar immediatament per part dels visitants, i Eloi Rovira va fer el mateix per part dels poblencs en el 27’.

Llavors va començar el pitjor moment del partit. A l’expulsió d’Eric Valverde li van seguir les d’Eloi Rovira, David Lozano, i finalment, Joel Giralt. El Barça, lluny de frenar i donar per bo el marcador de 3 a 13, va aprofitar la superioritat numèrica per marcar quatre gols més i cloure el partit.

Ivan Torrent, entrenador de la Pobla de Montornès, ha explicat als micròfons de Baix Gaià Espots que “era un partit complicat i que el Barça va tenir el seu millor dia i nosaltres no”. En aquest sentit, destaca que l’equip es va ensorrar a mesura que anava encaixant gols i que les expulsions van marcar el resultat final. Tot i això, reconeix que l’equip blaugrana va jugar molt bé i va merèixer l’accés a la final.

El tècnic també ha fet una valoració molt positiva de la temporada. No obstant això, destaca que la falta de actitud general en alguns moments de la segona volta els ha impedit acabar en una millor posició en la classificació.

La derrota i l’eliminació de la Copa Catalunya deixa un regust agredolç al vestidor, que no obstant això, pot acomiadar-se de la categoria –tots els jugadors passen al Juveni, amb l’orgull d’haver protagonitzat una de les millors temporades de la història del CFS La Pobla de Montornès.