27 de maig del 2019
El CE Altafulla aconsegueix una gran victòria a l’Arboç i acaba la lliga en el TOP-5 (2-4)
L’equip de Raúl Tudela torna a sobreposar-se a l’allau de baixes i assoleix un triomf de prestigi per posar la cirereta al pastís a la millor temporada dels últims temps
La temporada 2018-19 ha finalitzat aquest cap de setmana, com a mínim pel que fa a la lliga regular, i el CE Altafulla s’ha acomiadat amb una victòria al camp de l’Arboç per 2 gols a 4, assolint la cinquena posició que venia defensant des de fa moltes jornades. La derrota del Segur davant el Calafell (1-4) també l’hagués ajudat a acabar en el TOP-5, però la fita té un regust més dolç amb el triomf davant el quart classificat.

Com és habitual en les últimes jornades, la convocatòria de Raúl Tudela era molt reduïda amb només tretze jugadors. De fet, el cadet Ismael El Hamdouni ha estat titular, acompanyant Pol Inglès en la punta d’atac. Carlos Vázquez i Mini eren els únics jugadors que tenia el tècnic a la banqueta.

El partit s’ha decidit en la segona part, tot que l’Arboç havia aconseguit marxar al descans amb avantatge gràcies al gol d’Ivan Maiquez en el 40’. A la represa, els altafullencs només han necessitat onze minuts per capgirar el marcador amb els gols de Pol Inglès i Àlex Cañas en el 50’ i 56’, respectivament.

Cañas repetiria en el 64’ per fer l’1 a 3 amb el seu sisè gol de la temporada. Ja en la recta final, Achraf Maadi ha fet el quart, mentre que Gili ha tancat el marcador amb el segon de l’Arboç des del punt de penal. El capità arbocenc ha posat així punt final a la seva carrera com a jugador, una carrera marcada per diversos ascensos a Segona Catalana –antiga Primera Territorial, amb el CF Llorenç, el CF Cunit i el CF Calafell.

D’aquesta manera, l’Altafulla assoleix la cinquena posició amb 57 punts, amb cinc unitats d’avantatge respecte a la UE Segur. Per davant, l’Arboç ha quedat quart classificat amb 66 punts. La feina del cos tècnic que formen Raúl Tudela, Jordi Araus i Eduard Moreno ha estat cabdal perquè l’equip hagi competit fins a l’última jornada, sobreposant-se a les diverses baixes i als moments més difícils, i canviar el guió establert en les últimes temporades.

De cara al pròxim curs, el club treballarà perquè Tudela continuï al capdavant de la banqueta i a la cerca de repetir o millorar els resultats obtinguts en la temporada 2018-19.