27 de maig del 2019
Les abelles claven el seu fibló a l’Atlètic Bellvei i s’estrenen en la Copa Tarragona (5-1)
Les dobletes de Xènia Peris i ‘Champi’, i el gol d’Andrea Ruiz, premien l’actuació coral de tot l’equip
El Femení del CE Altafulla ha aconseguit la primera victòria de la Copa Tarragona 2019 en guanyar l’Atlètic Bellvei per un contundent 5 a 1 que li permet igualar-lo a 3 punts. La recuperació de diverses jugadores i la profunditat de la banqueta ha estat clau per assolir aquest triomf en la tercera jornada de la competició.

El xoc ha començat amb l’equip groc-i-negre posant setge a la porteria visitant, amb dos xuts al travesser de Xènia Peris i un xut poc efectiu de ‘Champi’. Aquesta última ha estat l’encarregada d’obrir la llauna amb un remat des de dins de l’àrea. El premi era merescut i l’equip volia més, tot i que el Bellvei també començava a crear alguna ocasió de perill.

Tot just començar la segona part, Xènia Peris ha fet el 2 a 0 aprofitant una segona jugada després d’intentar sorprendre la portera visitant amb un remat des de mig del camp. El Bellvei, però, retallaria diferències quatre minuts després amb el gol d’Anais Fernández en una acció de joc directe que ha sorprès la defensa altafullenca.

L’Altafulla s’ha refet extraordinàriament i ha seguit creant ocasions, fins que en el 56’, Andrea Ruiz ha aprofitat un refús a la frontal de l’àrea per fer el tercer a plaer. Xènia Peris i ‘Champi’ han arrodonit l’actuació coral de tot l’equip amb dos gols més en el 61 i 66’, respectivament.

Amb el partit ja sentenciat, el protagonisme dels últims minuts ha estat per Elsa Gutiérrez, que ha evitat que el Bellvei s’apropés en el marcador amb tres intervencions espectaculars.

Les abelles se situen segones en la classificació amb 3 punts, els mateixos que l’Atlètic Bellvei. Malauradament, ja no tenen opcions de disputar la final del pròxim 16 de juny perquè l’Atlètic Valls no ha fallat davant el Constantí (7-0) i suma 9 punts més el golaverarge.

L’equip constantinenc serà el següent rival de l’Altafulla en la quarta i penúltima jornada de la fase de grups. El partit es disputarà el pròxim diumenge 2 de juny, a les 6 de la tarda, al Municipal la Coma de Constantí.