27 de maig del 2019
El Nàstic salva un punt sobre la botzina després d’igualar un 0 a 3 a l’Elche
L’equip grana continua cuer de la categoria abans de jugar contra l’Alcorcón i el Lugo en les dues últimes jornades de lliga
Bogeria absoluta la que s’ha viscut aquest diumenge al Nou Estadi de Tarragona. El Nàstic ha estat capaç d’igualar un partit que tenia pràcticament perdut després que l’Elche aconseguís un avantatge de 0 a 3. L’expulsió del visitant Juan Cruiz en el 59’ i el primer gol de Ikechukwu Uche en el 78’ han estat decisius perquè l’equip grana hagi salvat un punt.

L’equip d’Enrique Martín ha vist com l’equip valencià s’avançava en el marcador amb un gol de Xavi Torres en el minut 30, que ha comptat amb la col·laboració desinteressada de Bernabé Barragana. Prèviament al 0 a 1, els grana havien tingut diverses ocasions per colpejar primer per mitjà de Pol Prats, Uche i Viti Martínez.

Tot just començar la segona part, l’Elche ha fet el segon després que Salva Ferrer hagi derrocat Javi Flores dins de l’àrea. L’asturià Carlos Castro ha assumit la responsabilitat de llançar el penal i ha superat Bernabé Barragán.

Deu minuts després, el visitant Juan Cruz ha vist la segona targeta groga i ha marxat als vestidors abans de temps. Tot i això, el conjunt de Pacheta ha estat capaç de fer el tercer en un u conta u de Josán davant el porter madrileny.

Al Nàstic només li quedava cercar la porteria visitant per marcar un gol que el fes entrar de nou en el partit, i aquest ha arribat en el 78’ amb el gol d’Uche a la sortida d’un córner. Cinc minuts després, ha arribat l’autèntica bogeria al coliseu grana amb el gol en pròpia porta de Neyder Lozano i el gol de Luis Suárez, que ha afusellat Edgar Badia després de recuperar la pilota en la frontal de l’àrea.

Abans d’arribar al minut 90, Pol Valentín ha vist la segona targeta groga i el Nàstic s’ha quedat amb deu jugadors. Això ha fet que en l temps afegit, ambdós equips hagin tingut l’oportunitat de marcar el gol de la victòria, un gol que finalment no ha arribat amb el conseqüent repartiment de punts.

El Nàstic continua cuer amb 32 punts, dos menys que el Córdoba, quan només falten dues jornades per acabar la temporada. El pròxim dissabte visita l’Alcorcón a partir de les 7 de la tarda, i en la última jornada rebrà el Lugo.