28 de maig del 2019
Alberto Benito torna a una convocatòria en la derrota del Zaragoza a la Rosaleda
L’altafullenc feia dos mesos sense entrar en una llista després del trencament de fibres al quàdriceps esquerre que va patir contra l’Elche el 16 de març
Dos mesos després, Alberto Benito va tornar a una llista de convocats. Ho va fer el passat divendres en el duel entre el Málaga i el Real Zaragoza corresponent a la jornada 40 de LaLiga123 i que va finalitzar amb un marcador de 3 gols a 1. L’altafullenc era un dels set suplents que tenia Víctor Fernández en la banqueta, però no va jugar cap minut.

Benito va jugar el seu últim partit el passat 16 de març en la victòria contra l’Elche per 1 a 0. El lateral va ser substituït en el minut 22 per unes molèsties que van derivar en un trencament de fibres en el quàdriceps esquerre. Des de llavors s’ha perdut dos mesos de competició en els quals el seu equip ha jugat vuit partits, sense comptar el que havia de disputar contra el Reus Deportiu.

El Real Zaragoza, que ja té la permanència a la butxaca tot i la derrota a la Rosaleda, visitarà el Numancia el pròxim diumenge, a les 8 de la tarda, i en l’última jornada rebrà el Tenerife a la Romareda. Caldrà esperar per veure si Víctor Fernández dona l’alternativa a Alberto Benito en aquests dos partits de lliga, que podrien ser els últims amb la samarreta del conjunt aragonès tenint en compte l’oferta que va rebre de l’AEK d’Atenas.