Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
30 de maig del 2019
El CEVOL Femení ascendeix a Tercera Divisió en una temporada per emmarcar
Les torrenques han sortit guanyadores del mà a mà amb el Vòlei Els Arcs en el Grup 3 de la fase d’ascens
L’equip femení del Club Voleibol Torredembarra ha completat una magnífica temporada i ha aconseguit l’ascens a la Tercera Divisió Sènior Femenina del voleibol català. Després d’obtenir la quarta plaça en la primera fase, les torrenques han augmentat el seu rendiment per assolir el primer lloc en el Grup 3 de la fase d’ascens.

La Torre ha protagonitzat una lluita ferotge amb el Vòlei Els Arcs. Els dos s’han anat intercanviant la primera i la segona posició d’ençà que la fase d’ascens comencés el primer cap de setmana de febrer. L’equip barceloní semblava que ho tenia fet per acabar líder, però les del Baix Gaià han realitzat una recta final extraordinària, que han culminat amb la gran victòria contra Els Arcs per 3 a 0 (25-19; 26-24; i 25-22) en l’última jornada.

Tot i la derrota, les jugadores barcelonines també estan d’enhorabona perquè el reglament estipula que ascendeixen els dos primers de cada grup. En el Grup 1 pugen l’Elisabeth Salou i el Vikings Vòlei Prat i en el Grup 2 l’EIC Sport Club i el CV Vilafranca Negre. A més, els dos millors tercers també obtenen el bitllet per jugar a Tercera, i els agraciats són la UE Salle Girona i les Panteres Grogues Vòlei.

Ara, l’objectiu del conjunt torrenc és consolidar-se a la Tercera Divisió Femenina sense renunciar a res. Amb aquesta filosofia, el conjunt masculí ha aconseguit arribar i mantenir-se en la 1a Divisió Masculina Nacional.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla