Esports
Foto: CE Altafulla
31 de maig del 2019
La 3a edició de l’Altafulla Summer Trophy comença aquest dissabte amb el torneig dels prebenjamins
El cap de setmana del 8 i 9 de juny es jugaran les categories Infantil i Cadet i el 15 i 16 de juny es disputaran les categories Benjamí i Aleví
El CE Altafulla organitza la tercera edició de l’Altafulla Summer Trophy, el torneig d’estiu amb el qual posa el punt final a la temporada esportiva. Enguany, la cita es divideix en tres caps de setmana i començant aquest dissabte amb la competició dels prebenjamins.

El torneig compta amb vuit equips, que es divideixen en dos grups. En el Grup A juguen el Nàstic de Tarragona, el Sant Pau Apòstol, l’Escola Turó i l’amfitrió, el CE Altafulla. En el Grup B han quedat enquadrats l’Alcover, el Calafell, el Torredembarra i el Vendrell.

La jornada començarà a les 10 del matí amb el primer partit de cada grup, mentre que el segon partit es disputarà a dos quarts d’11. La segona jornada es jugarà a les 11 i a dos quarts de 12, i la tercera jornada a les 12 i a dos quarts d’1 del migdia.

El tercer i el quart classificat de cada grup accediran a les semifinals de l’anomenada Copa de la Vila d’Altafulla, que es jugaran a dos quarts de 2 del migdia, mentre que el primer i el segon classificat jugaran les de l’Altafulla Summer Trophy a partir de les 2. Les finals es jugaran a les 3 i dos quarts de 4, respectivament.

Pel que fa a les altres categories, la de l’Infantil es jugarà el 8 de juny i la del Cadet el 9 de juny. Una setmana després es disputaran les categories Aleví i Benjamí, el 15 i 16 de juny, respectivament.

En total participaran 24 clubs diferents i un total de 48 equips. L’entitat espera molta activitat al llarg d’aquests tres caps de setmana a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. No en va, en la segona edició van passar 3.000 persones pel coliseu altafullenc.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla