Esports
Foto: CE Altafulla
31 de maig del 2019
Raúl Tudela seguirà una temporada més en la banqueta del CE Altafulla
L’objectiu per al pròxim curs serà millor la cinquena posició d’enguany sense descartar la possibilitat de lluitar per l’ascens de categoria
Bones notícies al Joan Pijuan. El CE Altafulla ha fet oficial la renovació de Raúl Tudela com a entrenador del primer equip per una temporada més. D’aquesta manera, el club dona continuïtat al projecte que el tècnic altafullenc va engegar l’estiu passat i que ha portat l’equip a assolir la cinquena posició en el Grup 3 de Tercera Catalana.

Tudela va agafar les regnes de l’equip en el tram final de la temporada 2017-18 després que Luis Rosado presentés la seva dimissió al caure contra el Banyeres en el partit corresponent a la jornada 25. Jordi Araus va dirigir el següent partit contra el Segur, un partit que també va acabar amb derrota, abans que el tècnic altafullenc s’estrenés al camp de l’Arboç.

Tot i debutar amb una derrota, Tudela va ser capaç de salvar l’equip del descens i mantenir-lo a Tercera Catalana. Un any després, ha netejat la cara a l’equip i ha aconseguit que competeixi fins a l’última jornada, fet que contrasta amb les dues últimes temporades en les quals s’havia desplomat en la segona volta.

L’objectiu de la pròxima temporada serà millorar la cinquena posició que s’ha aconseguit enguany, sense descartar la possibilitat de lluitar per l’ascens a Segona Catalana. Per aconseguir-ho, Raúl Tudela haurà de reforçar la plantilla amb alguns jugadors que permetin l’equip fer un salt de qualitat, tot i que el nivell està molt alt.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla