Esports
Foto: Altafulla Ràdio
31 de maig del 2019
El Femení del CE Altafulla busca la segona victòria en la Copa Tarragona davant el Constantí
L’equip de Chus Martin i Marc Pérez pot assegurar la segona plaça si guanya al Municipal La Coma gràcies a la diferència de gols particular
Les abelles tenen l’objectiu de quedar segones en el Grup 2 de la Copa Tarragona, i això implica guanyar el partit d’aquest diumenge (18.00 hores) al camp del CE Constantí. Una vegada l’Atlètic Valls ha certificat la primera plaça i l’accés a la gran final, a l’equip altafullenc només li queda ser segon per davant de dos rivals que han quedat per sobre seu en el campionat domèstic, l’Atlètic Bellvei i el mateix Constantí.

La gran victòria contra l’Atlètic Bellvei per 5 gols a 1 ha reforçat la moral del conjunt groc-i-negre de cara a les dues últimes jornades de la competició. Cal recordar que fa poques setmanes que també van aconseguir guanyar l’equip constantinenc per 4 a 1 en l’última jornada de lliga. Per tant, el repte és repetir el mateix signe per assegurar la segona posició gràcies a la diferència de gols particular.

La fita no serà gens fàcil, perquè el Constantí pretén estrenar el seu caseller de punts davant les altafullenques. De moment, només ha jugat contra l’Atlètic Valls en un partit que es va resoldre amb un marcador de 7 a 0 a favor de les de l’Alt Camp. L’altre que havien d’haver disputat contra la Selva del Camp va quedar ajornat.

L’equip dirigit per Manuel Enrique Mesas segueix comptant amb Carla Vallespí com a màxima golejadora amb 22 gols. Thalia Ruiz i Laura Vallhonrat la segueixen amb 15 i 13 gols, respectivament.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla