Esports
Foto: Altafulla Ràdio
31 de maig del 2019
El Femení del CE Altafulla busca la segona victòria en la Copa Tarragona davant el Constantí
L’equip de Chus Martin i Marc Pérez pot assegurar la segona plaça si guanya al Municipal La Coma gràcies a la diferència de gols particular
Les abelles tenen l’objectiu de quedar segones en el Grup 2 de la Copa Tarragona, i això implica guanyar el partit d’aquest diumenge (18.00 hores) al camp del CE Constantí. Una vegada l’Atlètic Valls ha certificat la primera plaça i l’accés a la gran final, a l’equip altafullenc només li queda ser segon per davant de dos rivals que han quedat per sobre seu en el campionat domèstic, l’Atlètic Bellvei i el mateix Constantí.

La gran victòria contra l’Atlètic Bellvei per 5 gols a 1 ha reforçat la moral del conjunt groc-i-negre de cara a les dues últimes jornades de la competició. Cal recordar que fa poques setmanes que també van aconseguir guanyar l’equip constantinenc per 4 a 1 en l’última jornada de lliga. Per tant, el repte és repetir el mateix signe per assegurar la segona posició gràcies a la diferència de gols particular.

La fita no serà gens fàcil, perquè el Constantí pretén estrenar el seu caseller de punts davant les altafullenques. De moment, només ha jugat contra l’Atlètic Valls en un partit que es va resoldre amb un marcador de 7 a 0 a favor de les de l’Alt Camp. L’altre que havien d’haver disputat contra la Selva del Camp va quedar ajornat.

L’equip dirigit per Manuel Enrique Mesas segueix comptant amb Carla Vallespí com a màxima golejadora amb 22 gols. Thalia Ruiz i Laura Vallhonrat la segueixen amb 15 i 13 gols, respectivament.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla