Esports
Foto: CE Altafulla (Jèssica Colomina)
03 de juny del 2019
El CE Altafulla obre inscripcions per al 4t Campus de Tecnificació Alberto Benito que tindrà lloc de l’1 al 26 de juliol
Per a més informació i inscripcions cal enviar un correu a cealtafulla@gmail.com o adreçar-se al bar de l’estadi
Una vegada les competicions esportives han arribat al seu final i l’Altafulla Summer Trophy ja està en marxa, el CE Altafulla se centra en el Campus de Tecnificació Alberto Benito. La quarta edició d’aquesta proposta se celebrarà de l’1 al 26 de juliol a l’Estadi Municipal Joan Pijuan i en els altres espais on es desenvoluparan les activitats alternatives al futbol.

El campus d’estiu està destinat a nens i nenes de categoria Mini fins a Cadet (16 anys). L’horari serà de 9 del matí a 2 del migdia, amb un servei d’acollida de 8 a 9. Més enllà de les activitats futbolístiques, els participants realitzaran una ‘Masterclass’ de Futbol Platja a càrrec del CFP Torredembarra. També faran visites a la piscina i el Planeta Màgic, i rebran obsequis i altres coses.

Com és habitual, el campus té un cost diferent segons les setmanes o dies en les quals participin els infants, i si són socis o no de l’entitat.

Els socis del club pagaran 60 euros per una setmana; 110 euros per dues setmanes; 150 euros per tres setmanes; i 180 euros per quatre setmanes. Per la seva part, els no socis pagaran 70 euros per una setmana; 120 euros per dues setmanes; 170 euros per tres setmanes; i 230 euros per quatre setmanes. L’organització aplicarà un 10% de descompte addicional als germans.

Els participants que tinguin la intenció de participar esporàdicament hauran de pagar 20 euros per dia. El servei d’acollida, que ha de tenir un mínim de cinc participants, té un preu de 3 euros al dia, i es realitzarà de 8 a 9 del matí.

Per a més informació i inscripcions cal enviar un correu a cealtafulla@gmail.com o adreçar-se al bar de l’estadi. El Campus de Tecnificació Alberto Benito està organitzat pel CE Altafulla, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, Altafulla Ràdio, el Planeta Màgic, el CFP Torredembarra i Enzo10.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla