Esports
Foto: Anna Ortiz
04 de juny del 2019
Anna Ortiz arriba a les semifinals del Campionat de Catalunya Infantil i treu el bitllet pel Campionat d’Espanya
L’altafullenca ha tingut una setmana molt exigent amb cinc partits en cinc dies entre el torneig català i la quarta prova del Rafa Nadal Tour a València
La tenista altafullenca Anna Ortiz ha complert un dels objectius que tenia marcats en vermell en el seu calendari, accedir als quarts de final del Campionat de Catalunya de la categoria Infantil i obtenir el bitllet per disputar el Campionat d’Espanya. Per si no hi hagués prou, en el torneig català ha superat aquesta eliminatòria i jugarà les semifinals per aconseguir una plaça en la gran final.

Ortiz iniciava el Campionat de Catalunya amb una victòria contra Mar Garcia per 6/1 i 6/0 en els 32ns de final. En la següent eliminatòria va superar Ariana Va Bobyleva repetint el mateix resultat. Aquest cap de setmana jugava els 8ns de final contra Inés Costa, un duel decisiu per classificar-se per al campionat nacional. La tenista del Club Tennis Tarragona va guanyar de forma brillant amb un doble 6/0, que a més li va permetre accedir als quarts de final, on va vèncer a Paula Moreno per 6/0 i 6/3.

D’altra banda, Ortiz també ha participat aquest cap de setmana en la quarta prova del circuit Rafa Nadal Tour, que ha tingut lloc a València. L’altafullenca ha caigut en els quarts de final davant Silvia Alejo per 6/4 i 6/3. Anteriorment havia vençut a Sofia Ciobica per 2/6, 6/4 i 6/4, i a Carlota Heinz per 6/2 i 6/3.

Anna Ortiz està molt contenta pels resultats que ha obtingut en una setmana molt exigent, on ha jugat cinc partits en cinc dies, com explica en declaracions a Baix Gaià Esports.

La cita més immediata en el seu calendari és la semifinal del Campionat de Catalunya contra Alice Ferlito, en la qual buscarà un lloc per disputar la gran final contra la guanyadora de l’altra eliminatòria entre Raquel Caballero i Martina Genis.
Anna Ortiz, tenista
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link