Esports
Foto: CM Torredembarra
04 de juny del 2019
Pepe Sánchez-Runde, campió de Catalunya de Patí de Vela en 2a categoria a Torredembarra
Nico Forés participa en el PWA World Cup a Sant Pere Pescador i rep un trofeu que l’acredita com una jove promesa de la modalitat per part de la Federació Catalana de Vela
El CM Altafulla celebra aquests dies el triomf del seu regatista Pepe Sánchez-Runde en el Campionat de Catalunya de Patí de Vela que ha acollit el Club Marítim Torredembarra del 31 de maig al 2 de juny. El regatista de Sant Cugat del Vallès ha pujat al primer esgraó del podi de la 2a categoria per davant d’Armengol Llorenç (Club Mar i Vent Canet) i Jorge Cirera (Club de Mar de Sitges), segon i tercer, respectivament.

L’entitat altafullenca també ha estat representada en aquesta categoria per Eva Pellise, una de les dues fèmines que han participat en la prova. Pellise ha aconseguit la medalla d’or firmant una 20a posició molt meritòria tenint en compte el gran nivell de la competició.

Per la seva part, Tomàs Testor ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria Intersèries, en la qual ha guanyat Alfredo Bernat (CN El Balís), mentre que Xavier i Sergi Rovira (CV Platja Llarga) han fet segon.

Alejandro Villacorta, director tècnic del CM Altafulla, ha explicat en declaracions a Baix Gaià Esports que des de l’entitat estan molt contents amb el triomf de Pepe Sánchez, que puja a la primera categoria. Tanmateix, destaca el bon treball de la flota en els entrenaments, tot i que en les competicions d’alt nivell costa molt quedar entre els millors.

El CM Altafulla ha participat amb un total d’onze regatistes. Josep Maria Arnau (18è), Jordi Padrell (23è), Carlos Giménez (28è) i Jordi Viladot (33è) han participat en la 1a categoria, mentre que Pablo Serrà (16è), Eduard Serres (17è), Àlex Ballesteros (24è), Josep Armengol (42è) i Roman Forns (44è) han estat els altres que han participat en la 2a categoria juntament amb el campió, Pepe Sánchez-Rude, i Eva Pellise.

En un altre ordre de coses, Nico Forés ha participat en el PWA World Cup que s’ha disputat aquest cap de setmana a Sant Pere Pescador (Alt Empordà). L’altafullenc ha assolit la 44a posició d’un total de 48 participants, però el més destacat ha estat el premi que ha rebut per part del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, que el reconeix com una jove promesa de la modalitat, com explica Alejandro Villacorta.

Més enllà de les competicions, el CM Altafulla celebra aquest dissabte, d’11 del matí a 2 del migdia, una jornada de portes obertes perquè els veïns i veïnes d’Altafulla puguin gaudir d’algunes de les seves propostes a preus populars. Aquells que ho vulguin podran sortir en catamarà per 3 euros, i en caiac o fer paddle surf per 1 euro.
Alejandro Villacorta, director tècnic del CM Altafulla
Alejandro Villacorta, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat