Esports
Foto: Ajuntament de Torredembarra
05 de juny del 2019
La UD Torredembarra treballa perquè l’equip femení entri en competició la pròxima temporada
L’entitat torrenca ha comptat amb un bon grapat de jugadores que han entrenat durant tota la temporada per formar un bloc que surti a competir
El futbol femení està en auge i això ja no hi ha ningú que ho pugui parar. Tot i que el CE Altafulla és l’únic club del Baix Gaià que té un equip consolidat que competeix en la lliga Femení 7 TGN, altres clubs com l’Atlètic Roda de Barà i la UD Torredembarra ja treballen per incorporar equips femenins. En el cas del conjunt torrenc, el somni podria fer-se realitat la pròxima temporada.

Enguany, l’entitat blanc-i-blava ha comptat amb un bon grapat de jugadores que han entrenat durant tota la temporada esportiva amb l’objectiu de formar un bloc que pugui sortir a competir, i sobretot, que permeti a les noies del municipi gaudir del futbol. Fins i tot, han jugat tres amistosos amb el CE Altafulla, amb un balanç de dues derrotes i un empat. Però més enllà dels resultats, les torrenques han experimentat una millora que s’ha fet patent en aquests compromisos.

Joan Carles Infantes, president de la UD Torredembarra, va explicar en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports, que el club ja treballa perquè aquestes noies que han entrenat durant tot l’any puguin competir la pròxima temporada.

Si l’entitat finalment aconsegueix formalitzar la creació de l’equip femení, el futbol del Baix Gaià recuperaria el derbi entre la Torre i l’Altafulla després de molts anys, la qual cosa enriquiria la categoria Femení 7 TGN, on predominen els equips dels barris de Tarragona amb el FC Tàrraco, l’Icomar i la Floresta.
Joan Carles Infantes, president de la UD Torredembarra
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link