Esports
Foto: UE Creixell
05 de juny del 2019
La UE Creixell celebra una nova edició de la FESTAGOL a partir d’aquest dissabte 8 de juny
El CA Osasuna, el FC Barcelona, el Nàstic de Tarragona i la UD Fraga són els equips amb més cartell d’un torneig que arriba a la majoria d’edat
El mes de juny és sinònim de torneigs de futbol, que serveixen per posar punt final a la temporada esportiva de tots els clubs. Un d’ells és la UE Creixell, que després de celebrar la Supercopa de la Lliga Benjamí, ja està preparat per acollir una nova edició de la FESTAGOL a partir d’aquest dissabte 8 de juny.

Els primers a entrar en escena seran els babys, que jugaran en la sessió sabatina des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia. El nombre més gran de participants procedeixen del Baix Gaià, perquè a més de l’amfitrió, també juguen l’Atlètic Roda de Barà, el CE Altafulla i el CF La Riera. Els altres equips són el Nàstic de Tarragona, el CF Vila-seca, el CE Santes Creus i l’Escola Sant Pere i Sant Pau.

El diumenge serà el torn de la categoria Benjamí, en la qual hi haurà un convidat de luxe com el CA Osasuna, com ja va avançar el coordinador de la UE Creixell, Míchel Rodríguez, en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports. L’equip navarrès serà l’equip amb més cartell de tots els que participen, seguit del Nàstic de Tarragona, la UD Fraga, el CF Gavà o l’Atlètic Segre.

Rodríguez també va destacar que l’objectiu de la junta directiva, que porta dirigint el club des de mitjans de la temporada passada, és que cada temporada vingui algun equip de Primera o Segona Divisió a la FESTAGOL.

El torneig continuarà el següent cap de setmana del 15 i 16 de juny amb les categories Pre-Benjamí i Aleví, respectivament. En la primera d’elles cal destacar la presència de l’Escola del FC Barcelona, juntament amb el Nàstic, el CF Gavà o el CD La Floresta.

Pel que fa a la categoria Aleví, hi ha equips que repeteixen, però també altres novetats com el Jabac i Terrassa, que té diferents equips en la primera o la segona divisió de cada categoria.
Míchel Rodríguez, coordinador de la UE Creixell
Míchel Rodríguez, coordinador de la UE Creixell
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla