Esports
Foto: FCF
05 de juny del 2019
Torredembarra acollirà els Campionats de Catalunya de futbol platja el pròxim mes de juliol
La fase de grups es disputarà el 6 i 7 de juliol i les semifinals i finals el 13 i 14 del mateix mes
El millor futbol platja del territori català tornarà a la platja de la Paella de Torredembarra amb els Campionats de Catalunya que es disputaran el pròxim mes de juliol. La sorra del municipi torrenc acollirà les categories Sènior masculina, Sènior femenina, Juvenil masculí i Cadet masculí, i també les categories de promoció Infantil i Aleví.

La competició començarà el cap de setmana del 6 i 7 de juliol amb la fase de grups que disputaran els equips participants, mentre que el cap de setmana del 13 i 14 de juliol es jugaran les semifinals i les finals, a més de la promoció de les categories Infantil i Aleví.

La Federació Catalana de Futbol ja ha obert el període d’inscripcions per a tots els equips del territori que estiguin interessats. Aquests equips han d’estar inscrits prèviament en el màxim organisme del futbol català. Pel que fa als jugadors, han de tenir la llicència federativa activada, així com la mutualitat de la temporada 2018-19 pagada.

Tot i que encara està per confirmar, és gairebé segur que CFP Torredembarra participi en la majoria de categories com ha fet en les últimes temporades. Al fet de ser amfitrions de l’edició 2019, cal afegir la condició del municipi torrenc com una de les fonts de jugadors d’elit més importants de Catalunya. No en va, de la seva sorra han sortit tres jugadors internacionals, i alguns més que s’estan consolidant en els últims temps.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla