06 de juny del 2019
El Bike Park Costa Daurada de Torredembarra va estar present en la Sea Otter Europe a Girona
Àngel Batlle i Toni Cano van pujar al podi en la Scott Marathon Cup BTT mentre que Noemí Faro va guanyar en la categoria Pre-Benjamí de la Kids Cup
El Club Bike Park Costa Daurada de Torredembarra segueix endavant amb la seva activitat, que lluny de disminuir, segueix sent frenètica. L’entitat torrenca va participar en la Sea Otter Europe, un dels festivals de ciclisme més importants d’Europa i el món, que enguany va acollir la ciutat de Girona.

La cita va comptar amb més de 6.000 ciclistes, quinze dels quals eren de l’equip Bikepark Bauhaus Torredembarra. Àngel Batlle, president de l’entitat, va participar en la modalitat Eliminator, on els pilots realitzen curses a molta velocitat amb dificultats tècniques, i va arribar fins a les semifinals. Un error el va deixar fora de la final, i consegüentment, del podi.

Batlle també va participar en la Scot Marathon Cup BTT que va tenir lloc en la jornada sabatina, juntament amb Toni Cano. El primer va pujar al tercer esgraó en la categoria Màster 30 i el segon va fer el mateix en la categoria Màster 40. La prova no era gens fàcil, perquè era un circuit curt de 37 quilòmetres amb 650 metres de desnivell positiu, pujades, corriols, rius i parts tècniques.

Dissabte també es va disputar la Kids Cup, en la qual van participar quatre pilots de l’entitat. Noemí Faro va guanyar en la categoria Pre-Benjamí, mentre que el seu germà, Marc Faro, va ser quart en la categoria Principiant. Marco Cano i Marc Enamorado també va participar en aquesta prova.

En la sessió dominical, Albert Ranera va participar en la modalitat Gravel de 75 quilòmetres. Pel torrenc, era la primera cursa després de la lesió que l’ha tingut aturat diversos mesos. Tot i això, va rodar força estona en les primeres posicions fins que va decidir baixar el ritme per no tornar a lesionar-se.

Per la seva part, Toni Cano i Àngel Batlle van participar en la Copa Catalana Internacional BTT, una prova pràcticament sense desnivell, però que exigia els millors moviments tècnics dels pilots per no perdre tremps en les corves. Cano va obtenir una 24a posició, tot i haver començat entre els deu primers classificats, i Batlle va firmar una 29a posició, que és el seu millor resultat en aquesta competició.